Sarayönü'nde  en hırçın Tünay

Sarayönü'nde en hırçın Tünay

Bölgesel Amatör Lig'de 2012-2013 sezonunu 5. grupta mücadele ederek tamamlayan Sarayönü Belediyespor'da en hırçın futbolcu takımın en tecrübelisi Tünay olurken, çıktığı 9 maçta hiç sarı kart görmeyen Murat en centilmen oyuncu oldu.

Sarayönü Belediyesporlu futbolculara toplamda 84 sarı kart, 6 da kırmızı kart çıkarken, takımın en efendi ve sakin futbolcusu Tünay'ın en fazla kırmızı kart gören oyuncusu olmadı dikkat çekti. Yeşil-siyahlılarda Erhan, İrfan, Serkan Başoğlu ve Feyzullah 1'er kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakan oyuncular olurken, Ali Osman Kömür ve Yakup Aydın 11, Adil Arıcı 8, Mustafa Kademli 7, Oğuz Gürbulak 7, Hakkı Kamar 5, Mustafa Yurdakul 4, Halil Emil 3, Timuçin Türegün 2, Yunus Emre Yılmaz 2, Mustafa Yüksel 2, David Maghlaperidze 1, Samet Dağlı 1, Emincan Kılıç 1 sarı kart gördü. Takımda kısa süre alan oyunculardan Mehmet Özen, Burak Kirtiş, Yakup Yıldırgan, Arif Serkan Sarı, Zafer Demir,Soner Baymış ve Ramazan Altan ise sahada kaldıkları süreyi kart görmeden tamamladılar.

MİNİKLER LİGİ TAMAMLADI

Prosedür gereği lige katılan miniklerin çilesi sona erdi. Sarayönü Belediyespor Minik takımı, sezonun son maçında grupta şampiyonluk mücadelesi veren Torku Konyaspor ile oynayacağı maça çıkmayınca hükmen mağlup oldu ve ligi 2 galibiyet ve 5 mağlubiyetle 6. sırada tamamladı Prosedür gereği lige katılan miniklerin çilesi sona erdi. Sarayönü Belediyespor Minik takımı, sezonun son maçında grupta şampiyonluk mücadelesi veren Torku Konyaspor ile oynayacağı maça çıkmayınca hükmen mağlup oldu ve ligi 2 galibiyet ve 5 mağlubiyetle 6. sırada tamamladı

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.