Sarayönü'nde arayış sürüyor

Sarayönü'nde arayış sürüyor

Bölgesel Amatör Lig 5. grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor'da antrenör arayışları sürüyor

Bölgesel Amatör Lig 5. grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor'da antrenör arayışları sürüyor.Yeşil-siyahlı ekip 2. devre hazırlıkları için Cuma günü top başı yapacak. Toroslar mağlubiyetinin ardından elde ettiği seri ile liderlik koltuğuna oturan Sarayönü Belediyespor’da ki kargaşa ve antrenör arayışı devam ediyor. Ceyhanspor maçı öncesinde Niyazi Kart’la yollarını ayırdıktan sonra Konya gündemine oturan yeşil-siyahlılar vakit kaybetmeden tecrübeli antrenör Haldun Üstel ile anlaşıp antrenmana çıkarken, tecrübeli teknik adamla ilgili alınan ikinci karar tekrar gözleri Sarayönü Belediyespor’a çevirdi.  

Antrenör gelgitleri ile Sarayönü Belediyespor hafta boyunca gündemde kalırken, bu kargaşa ortamının ardından gidilen Ceyhan deplasmanında çok önemli bir 3 puan bırakıldı. 11 Ocak Cuma günü yeniden top başı yapacak olan Sarayönü Belediyespor’da antrenör arayışı devam ederken, Haldun Üstel ile ilgili konuda bazı futbolcuların adının geçmesi ise yeşil-siyahlı camiada gündeme bu şekilde gelinmesinden dolayı üzüntüye sebep oldu. İkinci devrede şampiyonluğu kovalayacak olan ve 2 günlük çalışmanın ardından kampa gidecek olan Sarayönü Belediyespor’un antrenör sorununu kampa kadar çözmesi bekleniyor.

İlk yarının son karşılaşmasının ardından devreyi kapatan Sarayönü Belediyespor’da futbolculara dört gün izin verildi. Dört günlük aranın ardından Cuma günü yeniden toparlanacak olan yeşil siyahlı ekip ikinci yarının hazırlıklarına başlayacak. Cuma ve Cumartesi günleri Sarayönü’nde antrenmanlara başlayacak olan Sarayönü Belediyespor, iki günlük çalışmanın ardından kampa girecek. Kamp çalışmalarını Antalya’da sürdürecek olan yeşil siyahlı ekip 10 günlük kampın ardından Sarayönü’ne dönecek. Halen bir antrenörü bulunmayan Sarayönü Belediyespor’un kampa, yeni antrenörle mi yoksa Özcan Zeybek önderliğin de mi gideceği ise merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.