Sarayönü henüz hazır değil

Sarayönü henüz hazır değil

Bölgesel Amatör Ligin başlamasına sayılı günler Sarayönü Belediyespor oynadığı hazırlık maçlarında iyi sinyaller vermiyor. Yeşil-siyahlı ekip kalan bir hafta sürede en iyi şekilde hazırlanarak eksiklerini bir an önce tamamlamak istiyor

Sarayönü Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz hafta sonu Antalya'da devam etti. Antalya'da iki hazırlık maçı oynayan yeşil siyahlılar, iki karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Sarayönü ekibi sezona sayılı günler kala halen hazır olmadığı izlenimini verdi.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta yer alan Sarayönü Belediyespor, 2014-2015 sezonu için hazırlıklarına devam ediyor. Önceki yıllara göre kadro tercihini genellikle genç oyunculardan yana kullanan yeşil siyahlılar, lige hazır girebilmek amacıyla hazırlık maçlarına ağırlık verdi. Takımdaki kurguyu ve koordinasyonu daha üst seviyelere taşıma adına hazırlık karşılaşmaları düzenlendi. Teknik heyetin oyun anlayışını sahaya yansıtabilmek ve eksikleri tespit etmek amacıyla tertip ettiği iki hazırlık maçında ise takımın halen yeterli seviyeye ulaşamadığı görüldü.

Antalya'da düzenlenen hazırlık karşılaşmaları için geçtiğimiz hafta ilk karşılaşmasını Konyaaltı Belediyespor ile oynadı. Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele edecek olan rakibiyle akşam saatlerinde karşılaşan yeşil-siyahlı ekip, karşılaşmayı 1-0 mağlubiyetle tamamladı. Karşılaşmanın ilk yarısında bir duran top organizasyonunda golü kalesinde gören Sarayönü, karşılık verme şansı bulamadı. Genel anlamda teknik heyetin savunmada hedeflediği oyun sahaya yansısa da orta saha ve hücumda etkisiz bir oyun gözler önüne serildi.

Cumartesi günü akşam saatlerinde oynanan ikinci hazırlık maçı yine mağlubiyetle sonlandı. Antalya Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Kepez Belediyespor ile karşılaşan yeşil siyahlılar sahadan 3-0'lık yenilgi ile sahadan ayrıldı. Karşılaşmanın ilk yarısında genel olarak tamının omurgasını oluşturan oyuncular sahada olurken, kalecinin hatası ile yeşil-siyahlı ekip geriye düştü. Savunma da ciddi açıkların görünmediği ilk yarı skoru Kepez Belediyespor adına 1-0 ile tamamlandı. İkici yarıya takımda kalıp kalmayacağı net olmayan bazı oyuncularında yer aldığı bir kadroyla çıkanSarayönü Belediyespor, ikinci yarıda kalesinde 2 gol daha gördü. Karşılaşmayı 3-0'lık mağlubiyetle tamamlayan yeşil siyahlılar, hazırlık çalışmalarının Antalya bölümünü tamamladı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.