Sarayönü de modaya uydu

Sarayönü de modaya uydu

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden bir diğer temsilcimiz Sarayönü Belediyespor da modaya uydu ve haftayı diğer temsilcilerimiz gibi 1 puanla tamamladı

Sarayönü Belediyespor, potadan uzaklaşmaya devam ediyor. Bölgesel Amatör Ligin kurulduğu günden beri Konya'ya heyecan yaşatan ve 3. Lig hedefiyle mücadele eden tek takım olan Sarayönü Belediyespor'un yerinde yeller esiyor.

Sahasında Kayseri temsilcilerinden Yolspor'u ağırlayan ve kendi seyircisi önünde 2 puan kaybeden yeşil-siyahlılar, ilk yarının bitmesine daha 5 hafta olmasına rağmen, lider Ceyhanspor'un 11, ikinci sırada ki Niğde Belediyespor'un ise 6 puan gerisine düştü.

Pazar günü oynanan karşılaşmaya Sarayönü Belediyespor hızlı başladı. Ancak gol ikinci yarıda geldi Ev sahibi ekip aradığı golü 54'de buldu. Mustafa Sayan'ın pasıyla çizgiye inen İsmail'in kestiği topu Serkan Kaya plaseyle iğne deliğinden geçirip takımını öne geçirdi.

Sarayönü Belediyespor golün sarhoşluğunu yaşadığı dakikalarda kalesinde golü gördü. 56. dakikada Selçuk'un kullandığı serbest atışta ön direkte bulunan Burak'ın vuruşu ile filelere gitti ve skora yeniden denge geldi. Beraberlik golünün ardından Antrenör Niyazi Kart, kulübedeki kozları Tayyar ve Okan'ı sahaya sürdü. 64'de gelişen ani atakta konuk ekip 90 dakika boyunca ele geçirdiği nadir fırsatlardan birini değerlendiremedi. 68. dakikada defansın arkasına sarkan Tayyar'ın alda at dercesine verdiği pasta Okan zoru başarıp topu dışarı attı. 81'de Salih'in sağ kanattan yaptığı ortayı M.Ali ıskaladı, İsmail ise önünde bulduğu topu auta attı. Konuk ekip futbolcularının vakit geçirmesi ve 5 dakika boyunca yırtık filenin örülmesinin beklendiği ikinci yarıya eklenen 4 dakikada da sonuç değişmeyince Sarayönü Belediyespor puan kayıplarına kendi sahasında ki maçları da ekledi.

 

 

STAT: Sarayönü

HAKEMLER: Erhan Kutlu, Hasan Tetik, Mehmet Ferhat Ünlü

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Emrah, Salih, Ersin, Ahmet, Tünay, M.Sayan, M.Ali, Nuri (Dk.61 Tayyar), Serkan (Dk.80 Rafet), İsmail, Orçun (Dk.63 Okan)

YEDEKLER: Murat, Yunus, Feyzullah, Ramazan

ANTRENÖR: Niyazi Kart

KAYSERİ YOLSPOR: Mustafa, Yavuz, Emre, Levent, Selçuk, Ümit, Serhat (Dk.61 Necip), İsmail (Dk.82 Furkan), Burak, Süleyman (Dk.76 Serkan), Selahattin

YEDEKLER: Emre, Mustafa, Onur, Tolga

ANTRENÖR: Mehmet Susamış

GOLLER: Dk.54 Serkan (Sarayönü), Dk.56 Burak (K.Yolspor)

SARI KARTLAR: Dk.52 M.Ali, Dk.74 Ahmet, Dk.86 Emrah, Dk.88 M.Sayan, Dk.90 Ersin (Sarayönü) Dk.12 Selçuk, Dk.44 Burak, Dk.66 Necip, Dk.74 Süleyman (K.Yolspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.