Sarayönü Belediyespor  deplasmanda kaybetti

Sarayönü Belediyespor deplasmanda kaybetti

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluğu son maçta kaybeden Sarayönü Belediyesporortaya koyduğu iç saha performansı ile takdir topladı. Aynı performansı dış saha maçlarında göstemeyen Sarayönü temsilcisi deplasmanda kaybettiği puanlarla şampiyonluğu da kaçırmı

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden temsilcimiz Sarayönü Belediyespor'da ikinci defa kapısından dönülen 3. Lig'e çıkamamanın üzüntüsü yaşanıyor. Ligin son haftasına kadar 68 Yeni Aksarayspor ile şampiyonluk mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor son haftada şampiyonluğu kaçırmış ve 3. Lig'e çıkamamıştı. Bölgesel Amatör Lig'de 63 puan toplayarak ligi 2. sırada tamamlayan Sarayönü Belediyespor kaybettiği puanların bir çoğunu deplasmanda kaybetti. Evinde oynadığı maçların birçoğundan galibiyetle ayrılan Sarayönü Belediyespor deplasmanda aynı performansı gösteremedi. Evinde oynadığı 14 maçın 12'sini kazanan ve sadece 2 defa puan kaybeden Sarayönü Belediyespor çok önemli bir başarı yakaladı ve toplamda 38 puan topladı. Yeşil-siyahlılar evinde sadece Toroslar Belediyespor ve 68 Yeni Aksarayspor ile berabere kaldı. Sarayönü Belediyespor evinde hiç kaybetmedi. Ancak Sarayönü Temsilcisi dışarıda oynadığı maçlarda aynı performansı gösteremeyince şampiyonluğu kaybetmiş oldu. Deplasman sezonuna akdeniz Belediyespor'a 1-0 mağlup olarak başlayan Sarayönü Belediyespor ardından Toroslar Belediyespor ve Ceyhanspor maçlarını da kaybederek 3 mağlubiyet aldı. Deplasmanda toplam 4 beraberlik alan Sarayönü Belediyespor ummadığı takımlara puan kaybederek liderliği ele geçirme şansını kaybetmişti. Adana Gençlerbirliği ile 3-3, Niğde Belediyespor ile 1-1, 60 Yeni Aksarayspor ile 0-0 ve son olarak bir başka Konya temsilcisi Çatalhüyük Çumra Belediyespor ile 1-1 kalan Sarayönü Belediyespor şampiyonluk yolunda büyük yara almıştı. Sarayönü Belediyespor deplasmanda toplam 25 puan topladı.

ÇUMRA 9 MAÇTA YENİLDİ

Diğer Konya temsilcileri ise bu sezon bekleneni veremedi. Ligin güçlü ekiplerinden olarak gösterilen Çatalhüyük Çumra Belediyespor 45 puanla 5. sırada yer aldı. Bölgesel Amatör Lig'de oynadığı 28 maçın 13'ünü kazanan Çatalhüyük Çumra Belediyespor 6 maçtan beraberlikle ayrılırken 9 maçıda kaybetti. 29 gol atan Çatalhüyük Çumra Belediyespor 26 gol yedi. Çumra ligin en az gol atan takımlarından biri oldu. Bir diğer temsilcimiz Selçuklu Belediyespor ise hayal kırıklığı oluşturdu. 28 maçta sadece 6 maç kazanabilen Selçuklu Belediyespor 15 maçını kaybetti. 7 kez de rakipleriyle yenişemeyen Selçuklu Belediyespor 25 puanla 11. sırada ligi tamamladı. Selçuklu Belediye 24 gol attı kalesinde ise 35 gol gördü.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.