Sarayönü Belediye’de Nevşehir kampı bitti

Sarayönü Belediye’de Nevşehir kampı bitti

Anadolu Selçukluspor A2 takımı ile yapılan hazırlık maçının ardından, Sarayönü Belediyespor teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda, girilen 1 haftalık kamp sona erdi.

Nevşehir'in Kaymaklı kasabasında kampa giren Sarayönü Belediyespor, bir haftalık kamp programının ardından Perşembe günü Sarayönü'ne geri döndü.

Ramazan ayında başlayan idmanların ardından; bayram sonrası idman temposunu arttıran Sarayönü Belediyespor, geçtiğimiz Cuma günü başlayan kampta günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Kampın ikinci günü Bölgesel Amatör Ligin yeni takımlarından Aksaray Belediyespor ile hazırlık maçı yapılarak takımın seviyesi tespit edildi. Kamp ile idman yoğunluğu arttırılırken; kondisyon yüklemesi ve teknik çalışmalarla takımın sezona hazırlandı. Kampın altıncı gününde ise Bölgesel Amatör Lig'den Hatay temsilcisi Erzin Belediyespor ile bir hazırlık maçı yapıldı. Yapılan bu hazırlık maçı ile kamp tamamlanırken, temsilcimiz Sarayönü'ne geri döndü. Antrenmanlarına Sarayönü'nde devam eden yeşil-siyahlılar bugün izne ayrılırken, önümüzdeki günlerde tekrar yoğun idman temposu ile sezon hazırlıkları devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.