Sarayönü Belediye zirveye ortak oldu

Sarayönü Belediye zirveye ortak oldu

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor Ispartaspor karşısında aldığı 6-0lık farklı galibiyet sonrası grubunda 2. sıraya yerleşti.

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor Ispartaspor karşısında aldığı 6-0’lık farklı galibiyet sonrası grubunda 2. sıraya yerleşti. Yeşil-siyahlı ekip oynadığı 7 maçta sadece 1 yenilgi aldı. Kalan 6 maçın 4 kazanan Sarayönü Belediyespor diğer 2 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda 14 puan toplayan yeşil-siyahlı ekip 15 puana sahip Kumluca Belediyespor’un ardından 2. sırada yar aldı.
Bu ligde mücadele eden bir başka Konya temsilcisi Selçuklu Belediyespor ise 7. haftayı puansız kapattı. Sahasında Isparta İl Özelidarespor’a mağlup olan mavi-beyazlı ekip liderlik için büyük bir fırsat tepti. Selçuklu Belediyespor bu maçtan galip ayrılmış olsaydı. 7. hafta liderlik koltuğunu devralmış olacaktı.  Ligde henüz beraberliği bulunmayan Selçuklu Belediyespor oynadığı 7 maçta 4 galibiyet 3 yenilgi aldı.
Bu maçlarda 12 puan toplayan mavi-beyazlı ekip averajla 6. sırada yer aldı. Bu grupta mücadele eden son Konya temsilcisi Beyşehir Belediyespor ise henüz istediği performansı yakalayamadı. Geride kalan haftada Manavgat Belediyespor’a deplasmanda 3-0 kaybeden Beyşehir Belediyespor alt sıralardan kurtulamadı. Henüz 1 galibiyeti bulunan mavi-beyazlı ekip kalan 6 maçtan 4 yenilgi ve 2 beraberlik aldı.
BAL 7. grupta oynanan 7. hafta maçlarında alınan sonuçlar şu şekilde: Sarayönü Belediyespor 6-0 Ispartaspor, Manavgat Belediyespor 3-0 Beyşehir Belediye, Emirdağspor 0-0 Kumluca Belediye Spor, Burdur Şekerspor 2-1 Demre Belediyespor, Selçuklu Belediyespor 1-2 Isparta İl Özel İdare Spor, Emrespor 3-0 İhsaniye Belediye Spor. BAL’da oynanacak 8. hafta programı ise şu şekilde: Demre Belediyespor-Selçuklu Belediyespor, Kumluca Belediye Spor - Burdur Şekerspor, Beyşehir Belediye-Emirdağspor, Ispartaspor-Manavgat Belediyespor, Isparta İl Özel İdare Spor-Emrespor, İhsaniye Belediye Spor-Sarayönü Belediyespor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.