Sarayönü Belediye Manavgat karşısında

Sarayönü Belediye Manavgat karşısında

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcilerimiz bugün birbirinden zorlu maçlara çıkacaklar

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcilerimiz bugün birbirinden zorlu maçlara çıkacaklar. Sarayönü Manavgat, Beyşehir Burdur deplasmanına çıkacak. Selçuklu ise evinde Kumluca’yı ağırlayacak. Deplasmanlı Bölgesel Futbol Amatör Lig 7. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor bugün deplasmanda Manavgat Belediyespor ile karşılaşırken, bir yandan da kulaklar Selçuklu Belediyespor-Kumluca Belediyespor maçında olacak. Lider Kumluca ile arasında sadece bir puan bulunan yeşil-siyahlılar, geçtiğimiz hafta Afyon deplasmanında rakibine gol yağdırmıştı. 

 

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında ayağına kadar gelen fırsatı tepen temsilcimizin Genel Kaptanı Özcan Zeybek, “Bu sezon fırsat tepmeye niyetimiz yok. Şans kapımıza kadar geldi. Eğer Selçuklu Belediyespor, Kumluca Belediyespor’dan puan alır ya da rakibini yener biz de Manavgat’ı sahasında yenmeyi başarırsak, liderliğe yükseleceğiz. Böyle olduğu takdirde liderlikten inme gibi bir niyetimiz yok. Taraftarlarımız sağ olsunlar, deplasmanlarda bile bizi yalnız bırakmıyor. İnşallah sezon sonunda ipi göğüsleyen takım biz olacağız. Şampiyonluk Sarayönü’ne yakışır” dedi. Manavgat Belediyespor-Sarayönü Belediyespor maçı saat 13.30’da Manavgat İlçe Stadında başlayacak. Müsabakayı İzmir Bölgesel hakemlerinden Nedim Gülgü yönetecek. Gülgü’nün yardımcılıklarını Ali Ateş ve Emir Eray Eyisoy yaparken, 4. hakem olarak Şevket Şimşek görev alacak.

 

SELÇUKLU, KULMUCA’YI AĞIRLIYOR

 

Deplasmanlı Futbol Bölgesel Lig 7. Grupta Konya’nın tek merkez temsilcisi olan Selçuklu Belediyespor, bugün sahasında lider Kumluca Belediyespor ile zorlu bir puan savaşına girecek. Saat 13.30’da Selçuklu Belediyesi Stadında başlayacak olan maçı kazanmaktan başka çaresi bulunmayan mavi-beyazlılar, bu maça önemli oyuncularından İbrahim ve uzun süredir sakat olan Mevlüt Atlıhan’dan mahrum olarak çıkacak. Selçuklu Belediyespor antrenörü Zekeriya İğdeli, “Daha önce de söylediğim gibi, şampiyonluk açısından bizim için ya tamam ya devam maçı olacak. Kumluca Belediyespor, grubun birkaç iyi takımından birisi. Ayrıca büyük yatırımlar yapmışlar, önemli oyuncuları kadrosunda barındırıyor. Tabii bunların hiçbirisi önemli değil. Kazanmaktan başka çaremiz olmadığını biliyoruz. Gol noktalarındaki önemli oyuncumuz İbrahim’in sakatlığı, en büyük handikabımız. Yine de elimizden geleni yapıp, saha ve seyircimiz önünde galip gelmeye çalışacağız” dedi.     Selçuklu-Belediyespor-Kumluca Belediyespor maçını Gaziantep bölgesel hakemlerinden Cem Koyun yönetirken, yardımcılıklarını ise Yusuf Yılmaz ve Kemalettin Yiğit yapacak. 4.hakem Bekir Kazım Parmak.

 

BEYŞEHİR, BURDUR ŞEKER ÖNÜNDE

 

Geçtiğimiz hafta mükemmel futbol oynayan, ancak sahasında uzatmalarda yediği golle yine mağlup olarak eli boş geçiren Beyşehir Belediyespor, bugün deplasmanda saat 13.30’da Burdur Stadında Burdur Şekerspor’la karşı karşıya gelecek. İddiasız rakibini yenerek moral bulmak isteyen mavi-beyazlılar, birçok oyuncusundan mahrum olarak sahaya çıkacak. Antrenör Nail Vurucu, “Her geçen hafta biraz daha iyi oynuyoruz, ancak neredeyse her maçta bir iki oyuncumuz kırmızı kart görüyor. Aşırı hırsımızın kurbanı oluyoruz. Ligde kalma adına umutlarımızı kaybetmiş değiliz. Sezonun ikinci yarısında toparlanıp, bize lazım olan puanları alacağımıza inanıyorum. Sonuçta ligin yeni takımlarından birisiyiz ve adaptasyon sürecini henüz aşamadık. Kalan haftalarda taraftarlarımızın yüreğine su serpecek sonuçları, inşallah alacağız. Bize güvensinler” dedi. Burdur Şekerspor-Beyşehir Belediyespor maçını Muğla bölgesel hakemlerinden Mustafa Selçuk yönetecek. Yardımcılıklarını ise Volkan Cindemir ve Abdurrahman Koyuncuoğlu yaparken, 4. hakem Ahmet Hasyıldır

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.