Sarayönü Belediye kurumsallaşıyor

Sarayönü Belediye kurumsallaşıyor

Bölgesel Amatör Ligin en tecrübeli takımı olan Sarayönü Belediyespor yeni sezon öncesi kurumsallaşma adına birçok atılım gerçekleştirdi. Yeni yönetimle birlikte yeşil-siyahlı kulüpte birçok yenilik ve gelişme yaşandı

Sarayönü Belediyespor kabuk değiştiriyor. Bölgesel  Amatör Lig uygulamaya konulduğu günden beri  Konya’yı temsil eden Sarayönü Belediyespor’da yeni sezon öncesi büyük gelişmeler yaşanıyor.  Sezon başında yapılan genel kurul sonrası güçlü bir yönetim oluşturan yeşil-siyahlı ekip yaptığı tüm çalışmalarla 3. Ligi hedefliyor.  Geçtiğimiz sezonlarda sadece futbol adına faaliyetler gösteren kulüp yeni sezonla birlikte yeni branşları bünyesine katma çalışmaları içerisine girdi. Bununla birlikte tesislerde, stadyumda  ve kulübün dış ilişkileri ile ilgili yenilime çalışmaları içine girildi. Yeşil-siyahlı Kulüp Sarayönü ilçesinde sporu yayma ve sevdirme adına da en etkili kuruluş olarak göze çarpıyor. 

SARAYÖNÜ BU KEZ İNANIYOR

Sarayönü halkı Sarayönü Belediyespor ile yatıp kalkıyor.  Sarayönü halkı her sezon olduğu gibi yeni sezonda da takımlarının 3. Lig hedefiyle yola çıkmasını ve artık bu hayallerinin gerçekleşmesini istiyor.  Yeşil-siyah sevdalıları yeni sezon öncesi oluşturulan yönetimin ve bu yönetiminin yaptığı çalışmalara şahit oldukça 3. Lige olan inançları ve heyecanları bir kat daha artıyor. Sarayönü’nde herkes şampiyonluk için kenetlenmiş ve birlik beraberlik havası hakim.  Tüm Sarayönü Belediyespor sevdalıları yakalanan bu havanın her seneden daha farklı olduğunu  ifade ediyor.

YENİ YÖNETİM  YENİ SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR

Sarayönü ilçesinin tamamıyla yenilendiğinden bahseden Başkan Yardımcısı Erdal Demirpolat, Sarayönü Belediyespor ile halkın spora ilgisinin ve desteğinin arttığını, bunu görerek yeni branşlar açtıklarını belirtti. Demirpolat, “İlçede halkın spora bakış açısı değişti. Artık spora ilgi var ve destek veriyor herkes. Bizde bunu görerek yenilenmeye gittik. Yeni yönetim sayesinde artık futbolcular ilçeye daha rahat geliyor. Sözleşme yaptığımız oyunculara ne söz vermişsek gününde yerine getiriyoruz. Bu en büyük yenilik. Tesislerimizi ve sahamızı yeniledik. Takımımıza yeni otobüs kazandıracağız. Futbolcuların kafası rahat olacak. İlçemizde yeni spor branşları açtık. Yüzme, atçılık, karate gibi sporlar ile halkın ilgisi de arttı. Sarayönü spordan başlayarak yenileniyor ve adından sıkça söz ettirecek” dedi.

BÜTÇEMİZ 800 BİN TL

Sarayönü Belediyespor’un yeni sezon öncesinde iyi bir bütçe planlaması yaptığını söyleyen Erdal Demirpolat, “Sarayönülü olup ilçe dışında yaşayan insanlardan da destek alıyoruz. Bizi arayarak maddi ve manevi desteklerini bildiriyorlar. Forma önü reklam sponsorluğu için teklifler aldık. Bunları değerlendirip bir anlaşma yapacağız. Bu da bütçemize katkı sağlayacak. Bizim önümüzdeki sezon futbolcuların alacakları ücretler dahil harcayacağımız para 800 bin TL civarında. Bu bütçeyi gözden çıkardık. İnşallah şampiyon olarak bunun karşılığı alacağız” şeklinde konuştu.

AHMET KÖK STATÜDEN ŞİKAYETÇİ

Sarayönü Belediyespor teknik direktörü Ahmet Kök yaptığı açıklamalarda, lisans ve belge probleminin olmadığını, yeterli belgeyi bayram sonunda alacağını söyledi. Bu sezon yönetimin bütün imkanları sunduğunu belirten hoca, “Niyazi Hocam ile gecemizi gündüzümüze katacağız. Şampiyon olamayan Sarayönü her zaman için başarısızdır” ifadelerini kullandı

“STATÜ YANLIŞ”

Geçtiğimiz sezon şansızlıklar yaşadıklarını belirten Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kök, statünün yanlış olduğunu söyledi. İkinci yarının en fazla puan toplayan üçüncü takımı olduklarını belirten Yeşil-Siyahlıların hocası, “Geçen yıl 5. hafta itibari ile takımı Osman Durmuş’tan aldım. Devre arasında kadar o kadro ile devam etmek zorundaydık, devre arası 8 oyuncu ile yollarımızı ayırdık ve yeni bir kadro oluşturduk. Takımı devraldığımızda hiç puanı yoktu. İkinci yarı sergilediğimiz performans ile en çok puan toplayan 3. ekip olduk. Akşehir ile oynadığımız maçın ardında 4 puan öne geçtik ancak son 3 haftalık süreçte Akşehir önümüze geçti ve play-off oynamak zorunda kaldık. Karapınar ile oynadığımız play-off  maçı çok zor ve stresli oldu, çünkü statü çok yanlış. Yukarıdan gelen takımın kaybedecek çok şeyi varken, aşağıdan gelen takımın kaybedecek hiçbir şeyi yok. Ama biz buna rağmen kazanmasını bildik. 1-0 geriye düştük, mücadele ederek maçı kazandık ve lige tutunduk” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.