Şan: Sıkıntıları biliyorum

Şan: Sıkıntıları biliyorum

Konyaspor Başkanı Ahmet şan ve yönetimi ile Anadolu Selçukluspor Başkanı mehmet Günbaş, Bekir Duvarcı'yı ziyaret ettiler. Duvarcı, Konyaspor'un çok daha iyi yerlerde olmasının altını çizdi

Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, İkinci Başkan Fatih Yılmaz, Basın Sözcüsü İbrahim Çınar ve Anadolu Selçukluspor Kulübü Başkanı Mehmet Günbaş'ın da bulunduğu heyetle ziyaret ettiği Konya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcı'ya Konyaspor kulübüne bugüne kadar verdiği maddi-manevi desteklerden dolayı teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi.

Ziyarette konuşan Başkan Ahmet Şan, Konya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcı'nın kulübe en büyük destekçilerinden biri olduğunu belirterek, "Sizin destekleriniz bizim için gerçekten çok önemli. Bugüne kadar her zaman yanımızda oldunuz. Bu desteklerinizden dolayı size bir kez daha teşekkür ediyoruz. Göreve geldiğimiz anda kulübün 40 milyon TL olan borcu vardı. Biz bunu söylediğimiz gibi kademeli olarak 3 yıl içerisinde azaltabildiğimiz kadar azaltmak istiyorduk. Şimdi bu borcu yaklaşık 21 milyon TL'ye düşürdük. Ama bu ödemeleri yaparken zorlandığımız ve sıkıntı yaşadığımız bir gerçek. Konya şehri bu konuda gerçek anlamda bir kenetlenme yaşayamadı. Acaba beklentiler takımın başarısıyla doğru orantılı mı? diye düşünüyoruz. Ama ne olursa olsun kulübümüzün içerisinde bulunduğu durumdan bir an önce kurtulması, sağlıklı bir mali yapıya sahip olması adına biz gecemizi-gündüzümüze katarak çalışmaya devam ediyoruz. Konyaspor etrafından gerçek anlamda bir kenetlenme yaşadığımız an Konyaspor'un kurtuluşunun ve ileriye daha sağlam bakmasının adımları atılmış olacak. Bunu sağlamamız gerekiyor. Son günlerde yaşanan olumlu gelişmeler bizleri bu konuda umutlandırıyor" şeklinde görüş belirtti.

DUVARCI:BİRLİKTELİK SAĞLANMALI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasına başlayan Konya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcı "Hangi şatlar altında mücadele ettiğinizi biliyorum. Geçmişte yapılan hataların sıkıntıları hala devam ediyor. Ama her alanda büyük bir potansiyele sahip olan ve istediği zaman neleri başarabileceğini gösteren Konya şehrinin artık Konyaspor etrafında da aynı birlikteliği sağlaması gerekir. Bu Konya şehrinin ve bu şehirden kazananların Konyaspor'a bir borcu diye düşünüyorum. Nüfusları çok az olan illerin takımlarının Süper Lig'de mücadele etmesi şehirlerin tanıtımlarına da önemli katkı sağlıyor. Bu bilinçle hareket ederek Konyaspor'un geleceğini kurtarma adına büyük bir özveri gösteren yönetim kurulunuza gereken destek verilmeli. Bir tane Konyaspor var ve herkes bu konuda üzerine düşeni yapmalı, taşın altına elini sokmalı" diye konuştu. Ziyaret sonrasında Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Konya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcı'ya 42 numaralı Bekir Duvarcı yazılı forma ve günün anısına porselen Konyaspor futbol topu hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.