Şan: Haksız şekilde düşenler yeniden Süper Lige alınsın

Şan: Haksız şekilde düşenler yeniden Süper Lige alınsın

Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulunda yapılan oylama sonucunda, haklarında şike ve teşvik primi iddiası bulunan kulüplere uygulanacak yaptırımların bir kereye mahsus değiştirilmesi ka

Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan oylama sonucunda, haklarında şike ve teşvik primi iddiası bulunan kulüplere uygulanacak yaptırımların bir kereye mahsus değiştirilmesi kabul edilmedi. Altay, Bucaspor ve Konyaspor'un lige alınma talepleri toplanma amacı tek maddelik olduğu için kabul edilmedi.s Ankara Sheraton Otel'de gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda zaman zaman tansiyon yükseldi. Genel Kurul'da konuşma yapan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan şunları söyledi: “Kamuoyu aylardır aynı konuları konuşuyor. 3 Temmuz'dan bu yana kaosun içindeyiz. İnsanlar futboldan soğutuldu. Adaletsizliğe göz yummayalım. Biz Konyaspor olarak TFF'ye bir çağrıda bulunduk. 58. madde değişmemelidir. Cezayı aynen işletilmelidir. Haksız şekilde ligden düşen takımlar tekrar lige alınmalı ve maddi zararları lige geri alınmalıdır. Hazırlanan değişikliğe hayır diyoruz.”
Konyaspor Başkanı Ahmet şan’dan sonra konuşan Bucaspor Asbaşkanı Hüsnü Kaya ise şunları söyledi: “TFF'nin alması gereken karar delegasyona aldırılmaya çalışıyor. Eğer siz böyle bir kararı o dönem için almayacaksanız yarayı sarmış da olmayacksınız. Biz 58. maddenin işletilmesini istiyoruz. O masa başında o işler olduysa TFF kararını vermelidir. Hakkaniyet yerini bulmalıdır. Biz iade-i itibar istiyoruz. Sizlerin de bu dayatmayı kabul edeceğine inanmıyorum. Doğru kararlar alınmalıdır.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.