Şan: Bizde mağduruz, hakkımız verilmelidir

Şan: Bizde mağduruz, hakkımız verilmelidir

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, 58. maddenin değiştirilmemesi gerektiğini belirterek, Ligden düşen takımlardan hiç bahsedilmiyor.

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, 58. maddenin değiştirilmemesi gerektiğini belirterek, “Ligden düşen takımlardan hiç bahsedilmiyor. Kasımpaşa ve Bucaspor ile birlikte hareket ediyoruz” dedi

 

Konyaspor başkanı Ahmet Şan, futbolda şike davasına yönelik süreçte yaşananlarla ilgili olarak, “Ligden düşen takımlardan hiç bahsedilmiyor. Bulunacak çözümde, geçen sezon ligden düşen takımların da yer almasını istiyoruz” dedi. Şan, yaptığı açıklamada, adaletin olmadığı yerde değerden ve kaliteden bahsedilemeyeceğini söyledi. Türkiye Futbol Federasyonu'na çağrıda bulunmak istediğini belirten Şan, şunları kaydetti:

“Biliyorum zor durumdalar, ancak sadece mevzuatı ve kanunları uygulasınlar işleri çok daha kolaylaşır. Şike yapılan sezonda ligden düşen takımların da haklarını iade etsinler. Konyaspor olarak bu konuda Bucaspor ve Kasımpaşa ile birlikte hareket ediyoruz. Sürekli haberleşiyoruz. Ligden düşen takımlardan hiç bahsedilmiyor. Konyaspor, Bucaspor ve Kasımpaşa olarak yeniden Süper Lig’e alınmamızı talep ediyoruz. Biz de mağduruz, hakkımız verilmeli.”

Futbol Disiplin Talimatnamesi'nin şike yapan kulüplere verilen cezaları belirleyen 58. maddesinin değiştirilmesine yönelik çalışmalara da tepki gösteren Şan, “Kulüpler Birliği'nin tutumunu hayretler içinde izliyoruz. 58. maddenin değiştirilmemesi lazım. Eğer amaç Türk futbolunun değerini ve kalitesini artırmaksa, önce adaletin sağlanması gerekir. Sözde Türk futbolunu düşünenler sadece ve sadece kendilerini düşünüyorlar” diye konuştu.

ELAZIĞ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Ligin ikinci yarısında da başarılı performansını sürdürerek zirve yarışı yapmaya hazırlanan Konyaspor’da gözler Pazar günü deplasmanda lider Elazığspor ile oynanacak maça çevrildi. İkinci yarı hazırlıklarını Belek’te gerçekleştiren yeşil-beyazlı’lar da iki günlük izinin ardından başlayan çalışmalar devam ediyor.. Kartallar, dünü sabah ve öğleden sonra olmak üzere çift antrenmanla geçirdi.. Sabah iki grup halinde salonda ağırlık ve kuvvete çalışması yapan yeşil-beyazlı’lar öğleden sonrada Tatlıcak tesislerinde teknik-taktik antrenmanı yaptılar. Sabah çalışmasına Milli takımlarda olan Kere ve Abdülkerim Bardakçı ile rahatsızlığı nedeniyle dinlendirilen Ali Dere katılmazken, Ertuğrul ve Muhammet çalışmada yer aldı.

ABDÜLKERİM 90 DAKİKA OYNADI

Konyaspor’un genç futbolcusu Abdülkerim Bardakçı bugün Konya’ya dönerek takıma katılacak. U18 Milli Takım kadrosunda yer alan ve Rusya'nın St. Petersburg şehrinde düzenlenen Valentin Granatkin turnuvasında üçüncülük maçına çıkan Milliler, ev sahibi Rusya'yı 3-1 mağlup ederek turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Bu karşılaşmada Abdülkerim Bardakçı ilk 11’de yer aldı ve 90 dakika forma giydi.

AYKUT’A YAŞ GÜNÜ KUTLAMASI

Konyaspor’un genç yeteneklerinden Aykut Uluç'un 19. yaş günü Tatlıcak Tevfik Lav tesislerimizde önceki gün yapılan antrenman sonrada kutlandı. Sportif işlerden sorumlu başkan yardımcısı Zeki Çimen, futbol şube sorumlusu Hasan Dağlı, teknik direktör Osman Özdemir ve futbolcuların katılımıyla gerçekleşen kutlamada kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını üfleyen Aykut Uluç'a ilk ikramı Hasan Dağlı yaptı. Daha sonra kutlamaları kabul eden genç oyuncuyu bizde kutlar, sağlık, mutluluk ve başarı diliyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.