Şan: Başarının sırrı birliktelik

Şan: Başarının sırrı birliktelik

Torku Konyaspor Kulüp Başkan Ahmet Şan, Fenerbahçe karşısında alınan galibiyetin sırrının birliktelik ve inanmışlık olduğunu söyledi. Şan, “Türkiye’ye örnek bir maç izlettirdiğimizi” düşünüyorum” dedi

Torku Konyaspor Kulüp Başkan Ahmet Şan, geride kalan sezon Eskişehir'de play-off finalinde ortaya çıkan birlikteliğin ve inanmışlığın Fenerbahçe maçında da devam ettiğini ve bunun karşılığını da sahadan 3 puanla ayrılarak aldıklarını belirtirken, 90 dakika boyunca centilmence takımımıza destek olan taraftarlarımızın bir kez daha tüm Türkiye'ye örnek olduğunu ifade etti.

Söylemlerinde her zaman 'Birlikteliği ve beraberliği devam ettirdiğimiz sürece başarılı oluruz' sözünü dile getirdiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Ahmet Şan, "Geçen sezon Eskişehir'de oynadığımız play-off finalinde şehrin ve camianın en alt kademesinden en üst kademesine kadar kenetlendiğinde, inandığında neler yapılabileceğini herkes gördü. Biz sezona başlarken aynı inançla yola çıktık. Hocamıza ve oyuncularımıza güvendik. İmkanlarımız dahilinde, bizimle aynı düşüncede olan oyuncuları kadromuza kattık. Fenerbahçe karşısında özellikle ikinci yarıda iyi futbol oynadık. Karşılığını da 3 puanla aldığımızı düşünüyorum. Bizim için önemli olan Eskişehir'deki final maçında başlayan birlikteliğin ve inancın Fenerbahçe karşısında ikinci yarıda devam ettiğini görmekti. Maç sonunda Sayın Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek'in telefonla arayarak takımımızı tebrik etmeleri, Konya milletvekillerimizin Eskişehir'de olduğu gibi tribünde olarak destek vermeleri Konya adına bundan sonra hep görmek istediğimiz bir tablo. Oyuncularımız ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koydular. Taraftarlarımız tüm Türkiye'ye örnek olacak bir şekilde 90 dakika boyunca takımımızın yanında oldular. Bu bağlamda tüm Türkiye'ye örnek bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum" dedi.

ALT YAPIYA VERİLEN ÖNEMİN MEYVELERİNİ ALIYORUZ

Ahmet Şan, Fenerbahçe karşısında alınan galibiyetin ayakların yerden kesilmesine neden olmayacağını da belirterek, "Bakıldığında geçen sene şampiyon olan kadromuzda 6, Fenerbahçe ile oynanan lig maçında ise alt yapıdan gelen 5 oyuncumuz vardı. Torku Konyaspor alt yapıya verdiği önemin meyvelerini almaya devam ediyor. Yönetim Kurulumuz, oyuncularımız ve teknik kadromuz camiamızı en iyi şekilde temsil etme adına gayret sarf ediyor. Bunun karşılığı da geliyor. İnşallah yaşanan bu güzellikler sezon boyunca devam edecek. Tek isteğimiz camianın ve taraftarlarımızın sürekli takımımızın yanında olması ve destek vermesi" diye konuştu.

MÜCADELEMİZ BU ŞEKİLDE SÜRECEK

"Haddimizi bilerek mücadelemize devam edeceğiz" diyen Şan, "Fenerbahçe maçı öncesinde rakibe bir sürpriz yapacağımız inancını taşıyorduk. Bunu gerçekleştirdik. Ama lig uzun ve önümüzde zorlu haftalar var. Bizim avantajımız inanmış ve başarıya aç bir takım olmamız. İnşallah aynı istekle ve inançla mücadelemizi devam ettireceğiz. Taraftarlarımız ve takımımız adına iyi yaptığımız başlangıcı sürdürmek en büyük isteğimiz. Burada taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Skor ne olursa olsun bundan sonrada aynı örnek şekilde desteklerini sürdürsünler" şeklinde görüş belirtirken, Fenerbahçe karşısındaki iyi başlangıcı Sivasspor maçında da devam ettireceklerine inandığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum