Samsun'un konuğu Galatasaray

Samsun'un konuğu Galatasaray

Süper Lig'de 19. haftada lider Galatasaray zor günler geçiren Samsunspor'un konuğu. Cimbom seriyi sürdürmek, Samsunspor ise mutlak kazanmak istiyor

Süper Lig lideri Galatasaray, Samsunspor'a konuk oluyor. En yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde lider durumda bulunan ve yaptığı son 7 maçı kazanmayı başaran Aslan, Samsunspor deplasmanında da bu başarılı performansını sürdürmek istiyor.

Sarı-kırmızılı ekipte, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle ülkesi Fildişi Sahili'nin milli takım kampına katılacak olan Emmanuel Eboue, son oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Kazım Kazım ve sakatlığı süren Yekta Kurtuluş, Samsunspor maçında oynayamayacaklar. Öte yandan Aydın Yılmaz ve Gökhan Zan Samsun kafilesine dahil edilmediler

Bu arada uzun süredir takımdan ayrı olan Sabri Sarıoğlu, sakatlığının düzelmesinin ardından takımla çalışmalara başlarken, oyuncu, teknik direktör Fatih Terim tarafından Samsunspor karşılaşmasının kadrosuna alındı.

Öte yandan sarı kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim, Galatasaray'ın başındayken çıktığı 12 Samsunspor maçının hepsini kazandı.

Süper Lig'in en az gol atan iki ekibinden biri olan Samsunspor'un ligin en az gol yiyen takımı olan Galatasaray karşısında ileri hatta nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor. Deplasmanda son 7 maçta kalesini gole kapatan sarı kırmızılılar karşısında Afrika Uluslar Kupası müsabakalarına katılan Aristide Bance forma giyemeyecek.

Bu sezon 4 Büyükler'le yaptığı 4 maçtan 3'ünden beraberlik alan Samsunspor(Arena'da Galatasaray'a yenildi), ligde 6 maçtır galibiyet yüzü görmüyor.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00 başlayacak olan Samsunspor-Galatasaray maçını hakem Özgür Yankaya yönetecek.

SAMSUNSPOR-GALATASARAY

STAT: Samsun 19 Mayıs

HAKEM: Özgür Yankaya

SAAT: 19.00

YAYIN: Lig TV

SAMSUNSPOR: Ertuğrul, Adem, Kemal, Akaki, Yenal, Murat Ceylan, Fink, Murat Yıldırım, Domingez, Ekigho, Zenke

TEKNİK DİREKTÖR: Vladimir Petkovic

GALATASARAY: Muslera, Ujfalusi, Servet, Semih, Hakan Balta, Melo, Selçuk, Engin, Emre, Baros, Elmander

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

(haber7)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.