Şampiyonluk yarınlara kaldı

Şampiyonluk yarınlara kaldı

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Bölgesel Amatör Ligi temsilcilerimiz ilk 8. haftada kaybettikleri puanlarla lider Ceyhanspor'un bir hayli gerisinde kaldı.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Bölgesel Amatör Ligi temsilcilerimiz ilk 8. haftada kaybettikleri puanlarla lider Ceyhanspor'un bir hayli gerisinde kaldı. Konya Temsilcileri 8'de 8 yaparak 24 puana ulaşan Ceyhanspor'u yakalama umudunu bir hayli yitirirken en azından ikinciliğe ulaşabilmek için takımlarımız galibiyet serisine başlamak zorunda. 13. puanı bulunan Sarayönü Belediyespor'un lider ile puan farkı 11'e kadar çıkarken Çatalhüyük Çumra'nın 13, Karapınar Belediyespor'un ise 22 olarak gerçekleşti.

SARAYÖNÜ ESKİ GÜNLERİNİ ARIYOR

Bölgesel Amatör Lig kurulduğundan beri zirveye oynayan ancak son maçlarda şampiyonluğu rakiplerıne kaptıran Sarayönü Belediyespor eski sezonlarını mumla arıyor. Sezona istediği gibi başlayamayan ve 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile topladığı 13 puan ile zirveden bir hayli uzaklaşan Sarayönü Belediyespor bu hafta deplasmanda Osmaniyespor'a konuk olacak. Lider Ceyhanspor ile 2. sıradaki Mersin Büyükşehir Belediyespor'un karşılaşacağı haftayı kayıpsız geçerek üst sıralarla arasındaki puan farkını azaltmak istiyor.

ÇUMRA KOPTU KOPUYOR

Sezon başında güçlü bir kadro kuran ve şampiyonluk hayali ile yola çıkan Çatalhüyük Çumra Belediyespor umduğunu bulamadı. Ceyhanspor'un 8 amçını da kazanmasının da etkisi ile zirveden bir hayli uzaklaşan Çumra temsilcisi 11 puanla 7. sırada bulunuyor. Çumra ekibi bu hafta ligin güçlü ekiplerinden Talasgücü Belediyespor'u ağırlayacak. Çatalhüyük Çumra Belediyespor bu maçı kazanarak lige erken havlu atmak istemiyor.

KARAPINAR HAVLU ATTI

Ligin yeni ekiplerinden Karapınar Belediyespor ligin dibine demir attı. Oynadığı 8 maçta henüz galibiyet alamayan ve kazandığı 3 puanla ligin son sırasında yer alan Karapınar Belediyespor Bu hafta Karaman deplasmanına çıkacak. Yeşil-siyahlılar Karaman Belediyespor'u mağlup ederek ilk galibiyetini almak istiyor.

CEYHAN MESKİ'Yİ AĞIRLAYACAK

Türkiye Liglerinin en iyi başlangıçlarından birini yapan Ceyhanspor 8'de 8 yaparak bütün dikkatleri üzerine çekti. Bu hafta evinde ligin 2. sırasında bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Meskispor'u ağırlayacak olan Ceyhanspor bu maçı kazandığı takdirde rakipleri ile puan farkını bir hayli açmış olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.