Şampiyonluk kupasını Başkan Kalaycı'ya getirdiler

Şampiyonluk kupasını Başkan Kalaycı'ya getirdiler

Türkiye Görme Engelliler Federasyonu tarafından düzenlenen Futsal B2 - B3 2. Lig müsabakalarında şampiyon olan ve yine Goal Ball Erkekler 3. Ligi'nde şampiyon olan Mevlana Engelliler Sporu Kulübü yöneticileri, aldıkları kupaları Başkan Serdar Kalaycı'ya g

Türkiye Görme Engelliler Federasyonu tarafından düzenlenen Futsal B2 - B3 2. Lig müsabakalarında şampiyon olan ve yine Goal Ball Erkekler 3. Ligi'nde şampiyon olan Mevlana Engelliler Sporu Kulübü yöneticileri, aldıkları kupaları Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı'ya getirdiler.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Üyesi ve Konya İl Temsilcisi Mustafa Candemir ile Mevlana Engelliler Spor Kulübü Başkanı Emre Boz ve Judo’da yılın sporcusu seçilen görme engelli Ayşe Gül Bilgili, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı'yı makamında ziyaret ederek, şampiyonluk kupasını takdim ettiler.

4 yılda Konya'ya 64 madalya ve 4 kupa getirdiklerini belirten Candemir, "Sizlerin verdiği destekle bu başarılarımız artarak devam edecek. Aksaray'da düzenlenen Goal Ball 3. Ligi'nde şampiyon olarak 2. Lige çıktık. Malatya'da düzenlenen Futsal B2-B3 2. Lig müsabakaları sonucunda da ikinci olarak 1. Lige çıktık. Her zaman bize büyük destek veren Meram Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Elde ettikleri başarılardan dolayı Candemir ve Kulüp Başkanı Boz'u tebrik eden Kalaycı, şunları kaydetti:

"Sadece ülke genelinde değil yurt dışında da başarılı olmanız için belediye olarak elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Belediyemizin engelli sporcusu Nazmiye Muslu'nun uluslararası müsabakalarda gösterdiği başarı bizim için büyük bir onur vesilesi. İnsanların ne zaman engelli olacağını hiç kimse bilemez. Dolayısıyla her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl ‘Engelsiz Yaşam Festivali'ni organize ettik. Engelli kardeşlerimizin katılımıyla Türkü Gecesi yapmıştık. Benzer etkinliklerle sizlerin farkındalığını hissettirmeye gayret edeceğiz."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.