Şampiyonlara ödül

Şampiyonlara ödül

Selçuklu Belediyesi, şampiyon sporcuları ödüllendirdi. Başkan İbrahim Altay, Belediyesporun artık uluslar arası bir isim olduğunu ve sporcular için şampiyonluğun artık bir gelenek haline geldiğini söyledi

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ulusal ve Uluslararası Müsabakalarda dereceye giren sporcuları altınla ödüllendirdi. Selçuklu Belediyespor’un artık Uluslararası bir isim olduğuna dikkat çeken Başkan Altay, “Türkiye Şampiyonlukları Sporcularımız için gelenek oldu. Sporcularımız Dünya ve Avrupa şampiyonlukları için yarışıyor” dedi.
Selçuklu Belediyesi Uluslar arası Spor Salonu ve Kongre Merkezinde düzenlenen törende konuşan Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz, “Selçuklu Belediyespor elde ettiği başarılarla Konya’nın yüz akı olmuştur. Türkiye Şampiyonlukları ve uluslararası müsabakalarda elde edilen başarılarla Selçuklu Belediyespor Kulübü Türkiye’de amatör spor kulüpleri arasında örnek olarak gösterilmektedir. Olimpiyat kadrosunda sporcusu bulunan, Avrupa en iyiler listesinde sporcusu bulunan, Türkiye Şampiyonluklarına adeta ambargo koyan Selçuklu Belediyespor Kulübü marka olmuştur. Bu başarıda desteklerinde dolayı Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a, Belediye Meclis Üyelerine ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
HEM ŞAMPİYON HEMDE ÖRNEK BİREY YETİŞTİRİYORUZ
“Hem şampiyon hem de örnek sporcular yetiştiriyoruz” diyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Selçuklu Belediyespor altyapısından yetişerek Türkiye’de Konya’yı temsil etmek, Uluslararası müsabakalarda da Türkiye’yi temsi etmek bizim için sevinç kaynağıdır. Sporcularımızın şampiyon olmaları kadar onların örnek bir birey olması için çaba harcıyoruz. Önce centilmence mücadele etmeyi ve rakibe saygı göstermeyi öğreniyorlar. Derslerinde başarılı olmak, büyüklerine saygılı olmak, vatanını milletini sevmek ve örnek bir kişilik olmak bizim olmazsa olmazlarımızdandır. Konyamız’a bu sevinci yaşatan sporcularımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından başarılı sporcular elde ettikleri derecelere ve Selçuklu Belediyespor Kulübü ödül yönetmeliğine göre ödüllendirildiler. Programda, Finlandiya’da yapılan Avrupa Şampiyonasında ikinci olan Milli Judocu Ahmet Şahin Kaba, Konya’da Türkiye şampiyonasında 3 birincilik ve 5 üçüncülük elde eden Kick Boks takımı sporcuları, Kastamonu’da Türkiye şampiyonasında 5 birincilik, 3 ikincilik ve 1 üçüncülük elde eden Wushu takımı ile Aydın’da Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonu olan Hentbol takımı ödüllendi. Ödül töreninde başarılı sporcular ve antrenörlerine yüze yakın altın dağıtıldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.