Şampiyon Özel İdare

Şampiyon Özel İdare

Sezon içerisinde yapılan 12 yarışın 8ini kazanmayı bilen Konya Özel İdarespor Yıldız takımı hem ferdi klasmanda, hem de takım klasmanında Türkiye birincisi oldu

Bisiklet Federasyonu Faaliyet Proğramında yer alan sezonun son yarışları Sakarya’da yapıldı.
Yıldızlar 64 Kilometre Yol yarışında Özel İdarespor’dan Emre Uçar birinci olurken; ikinciliği aynı kulüpten Berkay Aktaş kazandı. Selçuklu Belediyespor’dan Fatih Keleş üçüncü oldu. 34 Kilometrelik Yıldızlar Kriteryum yarışlarında ise Konya Özel İdarespor’dan Engin Yılmaz birinci olmayı başardı. 1995-96 Doğumlular yarışlarında ise 43 Kilometre yol yarışında Konya Özel İdarespor’dan Ali Erdoğan birinci olurken; Selçuklu Belediyespor’dan Recep İnan ikinci, Balıkesir Gençlikspor’dan ise Burak Kocatürk üçüncü oldu.
Yapılan sezonun son yarışlarından sonra Yıldızlar Takım klasmanında Konya Özel İdarespor birinci olurken, Ferdi Klasmanda ise Konya Özel İdarespor’dan Emre Uçar birinci olmayı başardı.1995-96 Doğumlularda Konya Özel İdarespor takım halinde birinci olmayı başarırken; Ferdi Klasmanda ise Ali Erdoğan birinciliği elde etti.
Sakarya’da yapılan yarışlardan sonra sezonun bir değerlendirmesini yapan Konya Özel İdarespor’un başarılı antrenörü Ayhan Aytekin “Son dört yıldır yapılan yıldızlar yarışında Takım halinde birinci olmayı başaran Konya Özel İdarespor; Ferdi klasmanda da 3 yıldır şampiyonluğu kimseye kaptırmıyor. Sezon içerisinde yapılan 12 yarışın 8’in de birinci olmayı başardık. Sezon boyunca yapmış olduğumuz çalışmaların karşılığını elde ettiğimiz başarılı sonuçlarla almış bulunuyoruz. Konya Özel İdarespor yöneticilerinin vermiş olduğu destekle; bundan böyle başarılarımız artarak devam edecektir” dedi.
Kulüp olarak alt yapıya verdiğimiz önemin karşılığını almaya devam ediyoruz diyen Konya Özel İdarespor Genel Sekreteri ve Kulüp Onursal Başkanı Mehmet Kaçmaz ise “Destek bizden başarı onlardan parolası ile Yıldız pedallarımızın elde ettikleri başarılı sonuçlar bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Hem takım halinde, hem de ferdi klasmanda Türkiye şampiyonu olan sporcularımızla gurur duyuyoruz. Konya Özel İdarespor bisiklet takımının başarısı bundan böyle vereceğimiz destekle artarak devam edecektir” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.