Şampiyon olacağız

Şampiyon olacağız

Konyasporda Erciyes maçı hazırlıkları sürerken, teknik direktör Hüsnü Özkara, bu takımın bu sene mutlaka e şampiyon olacağını, bunun için de şehrin tam desteğinin şart olduğunu söyledi

Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, her geçen hafta daha da iyiye giden ve oturan bir takım olduklarını belirterek, “Sezona başlarken kendimize bir hedef çizmiştik. Bu yeniden Turkcell Süper Lig’e çıkmaktı. İlk haftayı kayıpsız geçtik. Biz hedef ulaşacağımıza inanıyoruz. Taraftarlarımızın, camiamızın ve Konya şehrinin de bunu başaracağımız konusunda bize inanmalarını ve tam destek vermelerini bekliyoruz. Konyalıya da bu yakışır” dedi. İşte Özkara’nın söyledikleri.
BEKLENTİLERE CEVAP VERECEĞİZ
Saha ve seyircimizin önünde ilk resmi lig maçımıza çıkacağız. Bu bize büyük bir sorumluluk veriyor. Bizden büyük beklentiler var. Bizde bu beklentileri biliyor ve cevap verebilmek için gayret gösteriyoruz. Deplasmanda sıcak havada ortaya konulan mücadele sonrasında kazanılan üç puanı, sahamızda bu hafta Kayseri Erciyesspor’u mağlup ederek pekiştirmek ve öneminin daha fazla anlaşılmasını, ortaya çıkmasını sağlamak istiyoruz. Arkadaşlarımın antrenman tempolarından ve forma durumlarından son derece memnunuz. Her geçen hafta daha da iyiye gidiyoruz. Kayseri Erciyesspor maçını da kayıpsız geçip yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.
FİZİKSEL ANLAMDA LİGE HAZIRIZ
Aramıza sonradan katılan arkadaşlarımızın, yoğun antrenman temposundan sonra fiziksel anlamda diğer arkadaşlarına yetişmesi için biraz sıkıntılar oluşuyor. Ama bunlar futbolun içerisinde var. Bakıldığında hemen hemen her oyuncu fiziksel anlamda lige hazır diyebiliriz. Maç kondisyonu farklıdır. Maç oynadıkça ve birbirlerini tanıdıkça durumlar daha iyi olacaktır. Lig uzun bir maraton. Biz sadece bir haftasını geride bıraktık. Elimizde çok kaliteli bir kadro var. Her oyuncu kendisini hazır tutacak ve bizde zamanı geldiğinde kendisini takımımızın başarısı anlamında faydalanmak üzere sahaya süreceğiz. Oynayanlar, kenarda bekleyenler, girenler-çıkanlar her oyuncu bize uzun lig maratonunda faydalı olacaktır.
ERCİYES ÇANTADA KEKLİK DEĞİL
Kayseri Erciyesspor kendi sahasında 4-2 kaybedince herkes bizimle oynayacakları maçın çok kolay geçeceğini düşünüyor. Rakibimiz geçen seneki takımdan 7-8 oyuncuyu halen kadrosunda barındırıyor. Bu ligin önemli oyuncularından Mehmet Al’ı transfer etti. Geçen seneki yabancı oyuncuları Bikoko’da duruyor. Çok genç, çok koşan, çok mücadele eden, hücuma çok çabuk çıkan bir takım. Onun için rakibimizi çok ciddiye alıyoruz. 1 haftadan bu yana oyuncu arkadaşlarımıza bunu anlatıyoruz. Bu ciddiyetle maça başlayıp, maçı lehimize çevireceğimize inanıyoruz.
CEZAMIN BİTMESİNİ BEKLİYORUM
PFDK’nın verdiği 3 maçlık cezayı hak etmedim. Daha öncede belirttiğim gibi tüm teknik adamlık yaşantımda almadığım cezayı hazırlık maçı sonrasında aldım. Artık yapacak fazla bir şey yok. Gaziantep deplasmanında sahada değildim ama arkadaşlarımız benim ne düşüncede olduğumu çok iyi bilerek bunu en güzel şekilde uygulamaya çalıştılar. Takımla ilişkinizin olmaması adına olması gereken sıkı bir uygulama yapılıyor. Bu hafta Kayseri Erciyesspor maçında yine tribünde olacağım. Ama kulübede olacak teknik kadrodaki arkadaşlarım düşüncelerimizi saha içerisindeki  oyuncularımıza gerektiği şekilde aktaracaklardır. Tribünde olmak tabiî ki zor ama yapacak bir şey yok. Bir an önce cezamın tamamlanmasını bekliyorum
TARAFTARLARA İNANIYOR VE SEVİYORUM
Konya’da Çok güzel bir birliktelik sonrasında şampiyonluk yaşadık ve 10 senelik özleme son verdik. Bunun verdiği inanılmaz mutluluk ve gururla sezona başladık. Fenada gitmiyorduk. Ama 16.haftada oynanan Malatyaspor maçında son 3 dakikada tüm dengeler değişti. 3-1 önde girdiğimiz son dakikalarda yediğimiz şanssız gollerle 3-3 berabere biten maçın öncesinde ‘İmparator’ diyenler, unutmayacağım birinin talimatları ile hareket ederek maç sonrasında ‘İstifa’ diye tempo tuttular ve Konyaspor defterini o dönemde kapatmak durumunda kalmıştık. Ama kesinlikle Konyaspor taraftarına ve camiasına en ufak bir kırgınlığım yok ve böyle bir şey de söz konusu değil. Ben şampiyon olduğumuz seneki taraftar kitlemize haftalar ilerledikçe ulaşacağımıza ve alınan her başarılı sonucun ardından içeride olan taraftar kadar dışarıda da taraftarların olacağını ve buranın bize yetmeyeceğine inanıyorum. Onlar bizim adımıza gerçekten önemli bir itici güç. Bu gücü gerçek anlamda avantaja çevirip lig boyunca kullanmak istiyoruz. Biz kendilerine yalnız bırakmayarak destek olacakları konusunda inanıyoruz. Onlardan da bize inanmalarını istiyoruz.
ERCİYES HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor, Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. 31 Ağustos Pazartesi günü 2. hafta maçında Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek Konyaspor, hazırlıklarını Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri ve Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirdiği antrenmanlarla sürdürüyor. Önceki gün  akşam Atatürk Stadyumu'nda ışıklandırma altında taktik çift kale maç yapan Konyaspor'un hazırlıklarını kulüp başkanı Bahattin Karapınar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız ile Konyaspor yönetim kurulu üyeleri de takip etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.