Şampiyon Niyazi Usta

Şampiyon Niyazi Usta

GAYE Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından öğretmenler arasındaki dayanışmayı güçlendirmek amacıyla düzenlenen okullar arası voleybol turnuvası sona erdi.

GAYE Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından öğretmenler arasındaki dayanışmayı güçlendirmek amacıyla düzenlenen okullar arası voleybol turnuvası sona erdi. Bir ay süren turnuvanın sonunda Niyazi Usta İlköğretim Okulu şampiyon oldu. Öğretmenler, bu tür faaliyetlerin eğitime de önemli katkı sağlayacağını düşünüyor.

Konya’da gönüllü öğretmenlerin bir araya gelmesiyle kurulan GAYE Eğitim Gönüllüleri Derneği, faaliyetlerini öğrencilerle sınırlı tutmuyor. Öğretmenler arasındaki dayanışmanın sağlanması amacıyla düzenlenen okullar arası voleybol turnuvası Karma Orta Okulu’nda yapıldı. 8’er öğretmenden oluşan ve 24 okul takımının katıldığı turnuva 4 hafta sürdü. 3 grup halinde yapılan maçlarda birinci olan Niyazi Usta İlköğretim Okulu, Hekimoğlu Anadolu Lisesi ve Kanuni Sultan Süleyman İlköğretim Okulu finale kalmaya hak kazandı.

Final maçlarında her iki rakibini de yenen Niyazi Usta İlköğretim Okulu şampiyon oldu. GAYE Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Yaşar Dereçeneli yaptığı açıklamada “Öğretmenlerimizin birbirleri arasındaki diyalogu, hoşgörüyü ve sevgiyi artırmak için böyle bir turnuva düzenledik. Önümüzdeki günlerde bu tür faaliyetleri düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.  Turnuvaya katılan öğretmenler ise GAYE Eğitim Gönüllüleri Derneğine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.