Samet imzaya yakın

Samet imzaya yakın

Tokatspordan Ahmet Turan Solak, Beylerbeyinden Hasan Engin Ekler ve Karssporlu Rıdvan Sağlamı renklerine bağlayan Şekersporda şimdide Beykozlu Samet Gören imzaya yakın

Konya Şekerspor, transferde hız kesmedi. Dış transferde Tokatspor’dan Ahmet Turan Solak,  Beylerbeyi’nden Hasan Engin Ekler ve Karsspor’lu Rıdvan Sağlam’ı renklerine yeşil-beyazlılar, Tarsus İdmanyurdu’nun savunma oyuncusu Kadir Demirel ile temaslarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, her konuda anlaştıkları Beykozlu Samet Gören’i de renklerine bağlayacak.

Bu futbolcu ile bugün sözleşme imzalayacak olan temsilcimiz, henüz ismi açıklanmayan bir kaleci ile de görüşmeleri sürdürüyor. En geç Çarşamba gününe kadar netlik kazanacak olan bu transferin yanı sıra, iki oyuncu daha alarak transferi kapatacak olan Konya Şekerspor’da teknik direktör İsmail Kartal, “Genç oyuncuları takıma dahil ederek, geleceğin takımını kurmaya çalışıyoruz. Alınan tüm oyuncular üst düzey ve takımı başarıya taşıyacak kapasitede. Konya Şekerspor, geçtiğimiz sezonun çok çok üzerinde bir performans gösterecektir.
Sezon başladığında, bunu herkes görecek. Kaleci konusunda görüşmelerimiz sürüyor, en geç Çarşamba günü anlaşmaya yaklaştığımız bir kaleciyle sözleşme imzalayacağız. Sezon hazırlıklarına da, aynı gün Recep Konuk Tesisleri’nde başlayacak ve ardından Bolu kampına hareket edeceğiz” dedi. 
Öte yandan yeşil-beyazlılar, iç transferde futbolcularına yeni teklifler sunmaya devam ediyor. Mali açıdan ücretleri daha aşağılara çekerek krize karşı durmaya çalışan yeşil-beyazlılar, futbolcularına yeni teklifler sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün sol kanatta forma giyen Serkan Sacit’e yeni anlaşma metnini sunan yeşil-beyazlılar, bu oyuncunun teklifi reddetmesi üzerine yolarını ayırdı.
İç transferde yüksek maliyetli oyuncuların fiyatlarında indirim isteyen yeşil beyazlı yönetim,  Cem Baki, Faruk Temel, Hakan Turan, Emrehan Ceylan ve Emre Köksal ile yollarını ayırmıştı. Muhammed Reis, Anıl Abanoz, Şinasi Ev, İshak Çakmak, Ömer Ali Şahiner ve kaleci Gürsel Yaprakçı ile yeniden anlaşma sağlandığı ve bu futbolcularla yola devam edileceği öğrenildi. Ömer Ali için ise Fenerbahçe’nin ısrarcı olduğu, ancak yeşil-beyazlıların bu futbolcuyu vermek istemedikleri öğrenildi.
Yeşil-beyazlı renklere bağlanacak diğer futbolcularla ilgili transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içerisinde yürüten Şekerspor’un, orta sahanın sol önünde görev yapan bir futbolcu, bir forvet ve bir kaleci ile temasları devam ediyor. Çalışmalarını aralıksız devam ettiren yeşil-beyazlıların anlaşma sağladığı isimleri birer birer açıklaması bekleniyor. Bu sezon maçların erken başlayacak olması nedeniyle temsilcimiz hazırlıklarına 15 Temmuz’da başlaması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.