Sahibi olmayan takım

Sahibi olmayan takım

Ligde kalma umutlarını her geçen hafta tüketen Konyasporda ağızları bıçak açmazken, yeşil-beyazlılar, Ankaraspor maçının hazırlıklarına dün başladılar. Kartalda herkesin morali bozuk

Turkcell Süper Lig’de kalma umutlarını az da olsa sürdüren Konyaspor camiasında kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Eskişehirspor yenilgisiyle ligde kalma avantajını iyi değerlendiremeyen ve Fenerbahçe deplasmanında alınan mağlubiyetle de umutlarını Antalyaspor-Ankaragücü maçına taşıyan yeşil-beyazlılar da bir günlük izinin ardından, Cumartesi akşamı Ankaraspor ile yapılacak maçın hazırlıkları dün Tatlıcak tesislerinde yapılan yenileme antrenmanıyla başladı. Düz koşu ile başlayan ve açma germe ile devam eden antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı. Antrenmana sakatlıkları devam eden futbolcular katılmadı ve takımdan ayrı çalıştılar.

Kartal’da, hazırlıklar Cuma gününe kadar taktik ağırlıklı çalışmalarla devam edecek ve Cuma günü ter idmanıyla tamamlanacak. Futbolcular Perşembe gününden itibaren tesislerde kampa alınacaklar. Konyaspor, Ankaragücü karşısına Fenerbahçe maçının 11’inden değişik bir kadroyla çıkacak. Dahası, Da Silva, Poljac ve Erdal gibi futbolcuların ilk 11’de yer alması bekleniyor. Serhat Akyüz’ün bu hafta da takımdaki yerini alamayacağı kaydedildi.
ÇİMEN: BU TAKIM SAHİPSİZ
Konyaspor futbol şube sorumlusu Zeki Çimen, takımın genel durumuyla ilgili bilgi verdi ve “Konyaspor sahipsiz biri takım” dedi. Kavga zamanı olmadığını da belirten Çimen, lig sonunda olağanüstü genel kurula gideceklerini yineledi. Çimen açıklamasını şöyle sürdürdü. “Eskişehirspor maçında hata yapılmamış olsaydı, bugün başka şeyler konuşuyor olacaktık. Biz, aylardır bu takıma sahip çıkılsın dedik.  Ama derdimizi anlatamadık. Yönetimde 3-5 kişi kaldı.. Takım sahipsiz. Ancak, her şeye rağmen Cumartesi akşamı Ankaraspor’u yenerek Antalya’dan gelecek müjdeli haberi bekleyeceğiz. Şunu da belirtemeden geçemeyeceğim. Bu takım ligde kalsa da, küme düşse de sezon sonunda olağanüstü genel kurula gideceğiz” diye konuştu.
ŞEHİR DE SESSİZLİK HAKİM
Fenerbahçe yenilgisi ile ligde kalma umutlarını tüketen, ancak Antalyaspor-Ankaragücü maçından iyi bir haber bekleyen Konyaspor’da umutlar az da olsa sürerken, şehirde ise tam bir sessizlik hakim. Konyaspor’un lige tutunacağına inancı olmayan birçok taraftar, dün gazetemizi arayarak, bu takımı bu noktalara getirenlerin mutlaka hesap vermesi gerektiğinin altını çizerek, “Bu şehrin idarecileri niye ortaya çıkıp bir laf etmiyorlar. Bu şehir bu kadar mı sahipsiz” diyerek, Konya’nın hem sahipsiz, hem öksüz, hem de yetim olduğunun altını çizdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum