Safira'nın hedefi büyük

Safira'nın hedefi büyük

Yaptığı yapılarla dikkat çeken Safira İnşaatın hedefi 2023 yılında 100 büyük firma arasına girmek olarak belirlendi

Yaptığı yapılarla dikkat çeken Safira İnşaatın hedefi 2023 yılında 100 büyük firma arasına girmek olarak belirlendi

 

Kurulduğu günden itibaren Konya mimarisine modern çizgiler ekleyen ve "geleceğinizin mimarı" sloganıyla Konya da hizmet veren Safira İnşaat, hedefini 2023'ün yüz büyük firması arasına girmek olarak belirledi. Başladığı inşaatları 6 ay gibi kısa sürede bitirip zamanla yarışarak teslim eden Safira İnşaat, müşterilerinin zaman kaybının da önüne geçmiş oluyor. Safira İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Savaş Çiçek ve Genel Müdür Hakan Çiçek yönetiminde geleceğin projelerini bugünden günümüze kazandıran Safira İnşaat, Osmanlı mimarisi ve çağdaş mimarinin bir özetini sunarak gösterişli cepheler ve mükemmel iç planlarla Konya'da adından söz ettiriyor.

Modern dünyanın modern inşaat teknolojisini kullanarak yola çıkan Safira İnşaat, kalitesi ve tecrübesiyle geleceğin modern dünyasına kendini hazırlıyor. İnşaatlarını yaparken toplumsal beklentileri ön plana atan firma, özellikle insan hayatına önem vererek takdir topluyor. Depreme ekstra dayanıklı binalar yapan firma bunun maliyetinden kaçınmayarak kullandığı malzemelerin hepsinde TSE standardı sunuyor. Ayrıca müşterilerinin beklentileri doğrusunda proje üretmeye özen gösteren firma Konya'da rüya gibi konutlara imza atıyor.

Konya'da yaptıkları inşaatlarla bölgelerinin değerini arttırdıklarını söyleyen Genel Müdür Hakan Çiçek, “Safira İnşaat çalıştığı bölgelerin ve Konya'nın görünümünü değiştirmektedir. Konya'da gittiği her bölgede ve her semtte bir marka olan Safira İnşaat Konya’ya yeni bir görsellik kazandırmaktadır. Müşterilerimize sunduğumuz sınırsız imkanlarla da esnek bir satış politikası uygulayan firmamız her konuda ilklerin firmasıdır. Öncelikle hedefi müşteri memnuniyeti olan Safira İnşaat gelecek yıllarda çok farklı devasa projelerle kendinden söz ettirmeye devam edecektir” dedi.

Firmalarının üstlendiği projeleri gerçekleştirirken; dürüstlük, müşteri memnuniyeti, kaliteli, ekonomik ve sözleşme şartlarına uygun iş yapmayı, en gelişmiş teknolojileri kullanmayı, çevreyi koruyacak tarzda proje geliştirmeyi taahhüt ettiğini söyleyen Çicek, “Yaşadığımız zamanın ekonomik, teknolojik, çevresel ve sosyal koşullarına uygun projeler üretmek, bu konuda öncü olmak, yapılan çalışmalara katkıda bulunmak, bu projelerin inşaat ve taahhütlerini gerçekleştirerek uluslararası bir firma olmak hedeflerimiz arasındadır” dedi. Çiçek, en büyük hedeflerinin ise 2023 yılında 100 büyük firma arasına girmek olduğunu sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.