Saadetli kadınlardan diş sağlığı semineri

Saadetli kadınlardan diş sağlığı semineri

Saadet Partisi Kadın Kolları, siyasi çalışmaların dışında, kadınların güncel olaylar ve genel kültür birikimine katkı sağlayacak programlar düzenliyor.

Saadet Partisi Karatay Kadın Kolları tarafından Ağız ve Diş Sağlığı Semineri düzenlendi. Seminere Diş hekimi Firdevs Özçelik konuşmacı olarak katıldı. Programda konuşan İl Kadın Kolları Tanıtma Başkanı Selda Şen, “Ağız ve diş sağlığı, sağlıklı bir yaşam sürecinin vazgeçilmezlerindendir. Hastalıkların büyük bir kısmının ağız yoluyla bulaştığını göz önünde bulundurduğumuzda, ağız ve diş sağlığının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüyoruz. Bir başka ifadeyle ağız ve diş sağlığının korunması, aslında olası birçok hastalığın başlamadan bitmesi demektir. Bu nedenle Diş Hekimlerimize, insan sağlığı için son derece önemli olan ağız ve diş sağlığının korunması gibi büyük bir sorumluluk düşüyor. Böylesi seçkin ve kutsal bir mesleğin mensupları Diş Hekimlerimizin, Dünya Diş Hekimliği Günü’nü ve yine aynı tarihe tekabül eden Ağız ve Diş Sağlığı Haftasını kutluyorum” dedi.

Diş sağlığı noktasında Peygamberimizden örnekler bulunduğunu ifade eden Şen, misvak kullanımının yaygınlaşması gerektiğini söyledi. Daha sonra söz alan Diş hekimi Firdevs Özçelik, misvak kullanmanın faydaları ve vücuda etkilerini anlatarak misvak, diş fırçası ve diş ipinin uygulamalı olarak gösterdi. Daha sonra soru-cevap bölümüne geçildi. Daha sonra Karatay Kadın Kolları Başkanı :Fadimana Gülyavşan bir teşekkür konuşması yaparak Diş Hekimi Özçelik’e hediye takdiminde bulundu. Program sonunda misafirlere misvak dağıtıldı.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.