Saadet seçime hazır

Saadet seçime hazır

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, Saadet Partisi'nin 81 ilde teşkilatı olduğuna dikkat çekerek, “Meclisteki hiçbir partinin 81 ilde teşkilatları yok.81 ilde teşkilatı olan tek partiyiz" dedi

Saadet Partisi Genel Merkez tarafından uygulanan Türkiye'deki il ve ilçe teşkilatlarının seçim toplantıları devam ediyor. Eğitim, il divanı ve milletvekili adaylarının belli olduğu toplantının Konya ayağı da gerçekleşti. Bu bağlamda Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı'nın Genişletilmiş İl Divan Toplantısı İkonia Garden Düğün Salonu'nda gerçekleşti.

Toplantıya; Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Karaman ve Atik Akdağ, Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeleri Mustafa Özkafa, Mehmet Şen, Hasan Hüseyin Öz, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar, Saadet Partisi Meram İlçe Başkanı Şuayip Koçak, Karatay İlçe Başkanı Ali Genç, DİN-BİR-DER Genel Başkanı Muhittin Yıldırım, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak, ÖĞ-DER Konya Şube Başkanı Yavuz Aydın, TEKDER Konya Şube Başkanı Sinan Toprak, ESDER Konya Şube Başkanı Mustafa Özkan, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile çok sayıda parti üyesi katıldı.

img_4236.jpg

81 İLDE TEŞKİLATI OLAN TEK PARTİYİZ

Toplantının basına açık bölümünde sunum eşliğinde açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Karaman, Saadet Partisi'nin 81 ilde teşkilatı olduğuna dikkat çekerek, Türkiye'de bu bakımdan ilk sırada yer aldığını söyledi. Hazineden 3 partinin 550 milyon lira destek aldığını ifade eden Karaman, “Bu kadar paraları olduğu halde 81 ilde teşkilatları yok. Saadet Partisi'ne gönül vermişlerin desteği ile 81 ilde teşkilatı olan tek partiyiz” dedi. Saadet Partisi teşkilatlarının canla başla çalıştığını kaydeden Karaman, “Şu ana kadar teşkilatlarımızdan gelen aday adayı sayısı bin 689. Şundan emin olunuz. Saadet Partisi bu seçimlerde 81 ilde 550 aday ile bayrağımızı dalgalandıracak” şeklinde konuştu. Erbakan Hoca'nın, “Her seçim önemli ama bu seçim çok daha önemli” sözünü hatırlatan Karaman, Müslüman ülkelerinde çatışmaların devam ettiğini ifade etti. 840 milyon insanın her gece aç yattığını ve her 6 saniyede bir çocuğun hayatını kaybettiğini kaydeden Karaman, “1.5 milyar insan sağlıklı su içemiyor. Her gün 30 bin çocuk hastalıktan ölüyor. Bunlar BM'nin verileridir. Ancak kedi köpek mamasına ayrılan para 1.8 milyar dolar. Kozmetiğe milyonlarca dolar harcanıyor. Bunlardan dolayı Haziran seçimleri çok önemli” ifadelerini kullandı.

www.jpg

MÜSLÜMAN ÜLKELERİN HARİTASI DEĞİŞİYOR

Yabancılara toprak satımının 25 dönümden 300 dönüme çıkarıldığını hatırlatan Karaman, “Bu kadar büyük arazilerde ülke bile kurulur. Toprağa götürecek halleri yok diyorlar. 10 ilde yabancılara fazladan toprak satılmış. Gaziantep ve Urfa'da alınan toplantılar çok fazla. Amerika zaten ülkelerin haritalarının değiştireceklerini söyledi. 21 Müslüman ülke 1 tanesi de İsrail'dir. Şu an Libya, Irak, Sudan, Yemen, Suriye gibi ülkelerin yöneticileri ve sınırları değişiyor. Son nokta da Türkiye'dir. Bunlar yapılırken Türkiye'nin kimin yanında yapıldığını herkes biliyor. Fransa'daki karikatür krizi çıktı ama nedense yakalanamadılar. Suçsuz 2 genci katlettiler. Polis aracı baskına geliyor ama geri geri kaçıyor. Bilerek kaçıyorlar. Onlar yakalanmak istemiyor. 12 kişinin öldürülmesi doğru değildir. IŞİD'i kimin çıkarttığını hepimiz görmeye başladık. Bir Müslüman bir Müslüman'ı kafeste yakmaz. Bu şekilde yaparak Avrupa'daki Müslümanlara çıkartmak istiyorlar.

YENİ DOĞAN BEBEĞİN BİLE BORCU VAR

Türkiye'nin dış borcunun katlanarak devam ettiğini ifade eden Karaman, yılda 1 milyon dairenin faize gittiğini söyledi. Türkiye'de 19 milyon dairenin yer aldığını söyleyen Karaman, “Bütün bu daireleri satsak yine de borcumuzu ödeyemiyoruz. Bu borcu öderiz ama bunu ödeyecek yönetici yok. Yeni doğan bir çocuğun bile 8 bin lira borcu var” açıklamasını yaptı. Çözüm sürecini de değerlendiren Karaman, bu sürecin ülkeye çözüm değil, zarar getirdiğini söyledi. Devletin Hakkari gibi illerde etkisinin ortadan kalktığını ileri süren Karaman, “Çözüm süreci nedeniyle devlet oradan elini kolunu çekmiş, Süreç, oradaki insanların eline bırakılmış. Artık Hakkari'de 2 tane mahkeme var. Biri devletin diğeri de KCK'nın. Devletinkinde kazanan KCK'nınkinde kaybediyor. İtiraz bile edemiyorlar. Çünkü ölümle tehdit ediyorlar. İman varsa imkan da vardır. Biz canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun” açıklamasını yaptı. Konuşmanın ardından toplantı basına kapalı bir şekilde devam etti.

img_4190.jpg

MEHMET AKİF SÜTÇÜ - merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum