Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Saydam:  Adalet için çalışacağız

Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Saydam: Adalet için çalışacağız

‘Milli Görüşçü Kuruluşlar’ (MİLKO) için düzenlenen iftar programında konuşan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, “Hak ve Adalet merkezli yeni bir dünyanın kurulması için birbirimize kenetlenip daha çok çalışacağız" dedi

Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı, Milli Görüşçü Kuruluşlar (MİLKO); Andolu Gençlik Derneği (AGD), Cansuyu Derneği, Din Görevlileri Birliği Derneği (DİNBİRDER), Teknik Elemanlar Derneği (TEKDER), Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER), Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER), Yeni Bir Dünya Sanayici ve İşadamları Derneği (YENİAD), Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) yöneticileri ile iftarda bir araya geldi. Saadet Partisi Konya il binasında gerçekleştirilen program büyük ilgi gördü.

ftluktxxwaqj1xs.jpg

SAADET PARTİSİNİN MÜCADELESİ ADİL DÜZEN KURMA MÜCADELESİDİR

Programda konuşan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, hak ve adalet merkezli yeni bir dünyanın kurulması için kenetlenerek, daha çok çalışacaklarına vurgu yaptı.

ftlukssx0aawnws.jpg

Saydam, Milli Görüş, milletimizin kendi inancı, kendi kültürü ve kendi tarihi demektir. Bu inançla mücadelemizi sürdürüyoruz. Bizim mücadelemiz; üniversitede kendi bölümünden mezun olduktan sonra bir markette kasiyerlik yapmaya mecbur bırakılan evlatlarımızın kendi işlerini yapabilmelerinin mücadelesidir” dedi.

ÇALIŞANLAR ENFLASYON ALTINDA EZİLİYOR

Ekonomik sorunlara değinen Saydam, “Bizim gayretimiz enflasyonun altında ezilen işçinin, emeklinin, memurun, öğrencinin insanca yaşam koşullarında bir yaşam sürebilmesinin mücadelesidir. Ve yıllardır atanamayan, özel okullarda çok düşük ücretlerle çalışmaya mecbur bırakılan öğretmenlerimizin, hak ettikleri bir yaşama ve çalışma koşullarına erişebilmelerinin mücadelesidir. Bizim mücadelemiz; şiddete uğrayan, görevi başında katledilen, 5 dakikada bir hastaya bakmaya mecbur edilen ve giderseniz gidin denilen fedakâr doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın; gereken itibarı gördükleri bir düzeni inşa etme mücadelesidir. “Saadet Partimizin yapıcı rolünün ve tesirinin artması için de mecliste kalabalık bir şekilde yer almak için canla başla mücadele edeceğiz” diye konuştu.

ftlukgwwcaet0vo.jpg

SAİT ÇELİK



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.