Saadet Partili belediye başkanları Kozan’da buluşuyor

Saadet Partili belediye başkanları Kozan’da buluşuyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün Adana’da partisinin 2’inci Belediye Başkanları Toplantısı’na katılacak.

Saadet Partili Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan toplantıda, 31 Mart’tan bugüne yapılan çalışmalar gözden geçirilerek, önümüzdeki dönemin yol haritası belirlenecek.

Saadet Partisi’nin bütün belediye başkanlarının iştirak edeceği toplantıda belediye ve şehirlerle ilgili çalışma ve projeler masaya yatırılarak, bilgi alışverişinde bulunulacak. Öte yandan Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu ve Saadet’li başkanlar, Kozan Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları ve sosyal tesislerini yerinde inceleyecek. Karamollaoğlu ve beraberindekiler Cuma namazını Kozan Büyük Cami’de kıldıktan sonra vatandaşlarla bir araya gelecek.

Saadet Partisi, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde ipi göğüsleyen belediye başkanlarını topluyor. İlk buluşmayı Ankara’da yapan Saadet Partisi, buluşmanın ikincisini ise bugün Adana Kozan’da yapacak. Saadet Partili Kozan Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan buluşmaya Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç katılacak. Saadet Partisi’nin bütün belediye başkanlarının iştirak edeceği toplantıda belediye ve şehirlerle ilgili çalışma ve projeler masaya yatırılarak, bilgi alışverişinde bulunacak.

KOZAN BELEDİYESİ’NİN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞECEK

Saadet Partisi, 2’inci Belediye Başkanları Toplantısı’nı Adana’da gerçekleştiriyor. Saadet Partili Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Belediye Başkanları Toplantısı’nda 31 Mart’tan bugüne yapılan çalışmalar gözden geçirilecek. Önümüzdeki dönemin planlamasının da ele alınacağı toplantıda yol haritaları çizilecek. Öte yandan Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu ve Saadet’li başkanlar, Kozan Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları ve sosyal tesislerini yerinde inceleyecek. Öte yandan Karamollaoğlu ve beraberindekiler Cuma namazını ise Kozan Büyük Cami’de kıldıktan sonra vatandaşlarla da kucaklaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.