Konyalı iş insanı ünlü şarkıcı Teoman'a dükkan hediye edecek!

Konyalı iş insanı ünlü şarkıcı Teoman'a dükkan hediye edecek!

Ünlü şarkıcı Teoman, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda 'Yapacak iş bulamazsam tostçu açarım. Rock'n roll tostçusu olurum' dedi. Bunun üzerine Konyalı İş İnsanı Ekrem Coşkun bu işi yapması durumunda Teoman'dan franchise bedeli almayacağını söyled

Ünlü rockçı Teoman, geçtiğimiz günlerde D&R Plak Sohbetleri'nin konuğu oldu. Teoman, burada hem samimi hem de dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

thumbnail-img-8949.jpg

Teoman, “Belirli bir yaş seviyesine gelince artık üslubumu iyice yerleştirmiş gibi görüyorum kendimi. Ufkumu açmak için daha çok okumam, film izlemem gerekiyor” dedi. Yapacak bir iş bulamaması durumunda yapacaklarından da bahseden Teoman, “İş bulamazsam tostçu açarım. Rock'n roll tostçusu. Eğer hiçbir şey yazmazsam bari eş dost gelir sohbet ederiz” şeklinde konuştu. Bunun üzerine Konyalı İş İnsanı Ekrem Coşkun harekete geçti.

thumbnail-img-8953.jpg

EKREM COŞKUN SÖZ VERDİ

Programdan o kesitin paylaşıldığı bir gönderinin altına Ekrem Coşkun Tost hesabından bir yorumda bulunuldu. Ekrem Coşkun Tost'un resmi hesabından şöyle bir paylaşım yapıldı: “Sevgili Teoman; Türkiye genelinde ilk planda kısa sürede 500 şube açmayı hedefliyoruz.

teoman-e1687253813729.jpg

Bir gün olur da gerçekten Rock'n Roll tostçusu açma düşüncenizi hayata geçirmeye karar verirseniz sözümüz söz olsun sizden franchise bedeli almayacağız. Baştacısın.” Ekrem Coşkun, döner ve etliekmek satışı yanı sıra, yeni bir konseptle ağustos ayının son haftasında tost işine de girmişti. Coşkun, o günden bu yana tost şubelerini yaygınlaştırmaya devam ediyor.

photo-2024-10-01-10-20-41.jpg

Kaynak:Mustafa Ünüvar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.