Rota Gençlerbirliği

Rota Gençlerbirliği

Ligde son 3 haftada sıfır puan çekerek taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Torku Konyaspor’da gözler 5. Hafta sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçına çevrildi

Torku Konyaspor’da gözler Gençlerbirliği maçına çevrildi. Hazırlıklar, dün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla başladı. Lig perdesini Fenerbahçe galibiyetiyle açan ve son üç maçını kaybederek alt sıralara kadar inen Torku Konyaspor’da, Elazığspor maçının ardından verilen bir günlük izin bitti. Dün akşam saatlerinde yeniden topbaşı yapan Kartallar, günü yenileme antrenmanıyla geçirdi. Bugün çift çalışma yapacak olan yeşil-beyazlılar da Cumartesi akşam oynanacak Gençlerbirliği maçının hazırlıkları Cuma günü tamamlanacak.

Taraftarlarının vereceği destekle Gençlerbirliği’ni yenerek galibiyetle yeniden buluşmayı amaçlayan Torku Konyaspor’da, bu karşılaşma öncesi eksik yok. Hafif sakatlıkları nedeniyle Elazığ maçı kadrosuna alınmayan Djalma Compas ve Thorvaldsson’un durumu hafta içerisinde yapılacak antrenmanlarda belli olacak. Bu arada, ligin başından buyana yeterli performans gösteremeyen futbolcuların dikkatlerinin çekileceği açıklandı.

KARTAL 17. SIRAYA İNDİ

Spor Toto Süper ligde 4. hafta geride kaldı. Puan kaybetmeyen tek takım Beşiktaş’ın lider olduğu ligde Gaziantepspor 1 puanla son sırada yer alırken, Konyaspor ise Elazığspor yenilgiyle 3 puanda kalarak 17. sıraya indi. Galatasaray ise, 4. hafta da 3. beraberliği alarak 6 puan kaybetti.

Bu hafta oynanan maçlardan dördünü ev sahibi, üçünü deplasman takımları kazanırken, iki maçta berabere sona erdi. Toplam 28 golün atıldığı haftanın en gollü karşılaşması 2-5 sona eren Gaziantepspor-Çaykur Rizespor maçı oldu. 4. hafta da tüm maçlarda gol sesi çıkarken, Sivasspor-Eskişehirspor ve Fenerbahçe-Kasımpaşa maçları da 3-2’ylik sonuçlarla tamamlandı.

5.HAFTAPERDESİ 2 MAÇLA AÇILACAK

Spor Toto Süper ligde 5. hafta perdesi Cuma günü oynanacak iki maçla açılacak. Saat 20.00’de Kardemir D.Ç.Karabükspor-Kayseri Erciyesspor ve Akhisar Belediye.Gençlik Spor ve Gaziantepspor karşı karşıya gelecek.

Cumartesi günü, saat 18.00’de Torku Konyaspor-Gençlerbirliği ve Sivasspor-Kasımpaşa maçları var. Saat 20.30’da ise, Fenerbahçe-Elazığspor, Eskişehirspor-MP Antalyaspor mücadele edecek. Pazar günü saat 17.00’de Çaykur Rizespor A.Ş.- Bursaspor oynarken, haftanın derbi maçı ise, saat 19.00’da Beşiktaş ile Galatasaray arasında yapılacak. 5. hafta, Pazartesi günü saat 20.00’de oynanacak Kayserispor-Trabzonspor maçıyla tamamlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.