Roller değişti

Roller değişti

Sarayönü Belediyespor’un Bölgesel Amatör Ligde en ciddi rakibi olan Çatalhüyük Çumra Belediyespor’un küme düşmesiyle birlikte bu ekibin yerine Akşehirspor geldi.

Sarayönü Belediyespor’un Bölgesel Amatör Ligde en ciddi rakibi olan Çatalhüyük Çumra Belediyespor’un küme düşmesiyle birlikte bu ekibin yerine Akşehirspor geldi. Sezon öncesi yapılan şaşırtıcı transferler yeni sezonda Akşehir ve Sarayönü’nün birbirlerinin en dişli rakipleri olacağının sinyallerini veriyor

Bölgesel Amatör Ligin yeni sezonunda Konya’yı yine 3 takım temsil edecek. Bu lig uygulamaya geçtiğinden bu yana Konya’yı temsil eden Sarayönü Belediyespor 3 sezon Çatalhüyük Çumra Belediyespor ile yarışırken bu sezon ise Akşehirspor ile yarışacak gibi görünüyor.

ROLLER DEĞİŞTİ 

Yeni sezonda Konya ekipleri adına ilginç bir lig taraftarları bekliyor. BAL uygulamaya başladığından beri şampiyonluk kovalayan Sarayönü Belediyespor’un başında bulunan ve Sarayönlü olan teknik adam Niyazi Kart’ın sürpriz bir şekilde.  Akşehirspor’la anlaşması Konya spor kamuoyunda şok etkisi yarattı. Sarayönü Belediyespor ise karşı atakla geçtiğimiz sezon Sarayönü Belediyespor’un ligdeki en dişli rakibi olan Çatalhüyük Çumra Belediyespor’u çalıştıran Osman Durmuş’u  takımın başına getirdi. Geçtiğimiz sezon rakip olan iki teknik adam yeni sezonda farklı rollerde rakip olmaya devam edecek. Konya Spor kamuoyu bu ilginç değişimin lige nasıl yansıyacağını merak ediyor. Yıllardır Şampiyonluk kovalayan Niyazi Kart’lı Sarayönü Belediyespor’a  bu sezon en büyük rakip yine Niyazi Kart’lıAkşehirspor olacak

AKŞEHİRSPOR ÇALIŞMALARA BAŞLADI

2013-2014 futbol sezonunda Konya süper gurubundan BAL ligine çıkan Akşehirspor çalışmalarına başladı.Bölgesel Amatör ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Akşehirspor iç ve dış transferde  anlaşılan Mehmet Kayan (iç transfer), Muhammet Aksoy (iç transfer), Ali Filiz (iç transfer), Yusuf Bardakçı (iç transfer), Rafet Çetinkaya (iç transfer), İrfan (kaleci - Aksaray), Nuri (savunma - Sarayönü), Servet (orta saha - Sarayönü), Murat (forvet - Çumra), Uğur (orta saha - Kozan Belediyespor), Bengi (forvet - Anadolu Selçuklu), Abdülkadir (savunma - Anadolu Selçuklu), Rafet (savunma - Sarayönü) Yunus Emre (sol bek - Sarayönü) futbolcular idmanlara  pazartesi günü Akşehir Nasreddin Hoca Stadyumunda çalışmalarına başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.