Roberto Carlos: Kardeş Takımla Oynayacağız

Roberto Carlos: Kardeş Takımla Oynayacağız

Sivasspor ile Priştine futbol takımı arasında ilk defa Priştine Kent Stadı’nda dostluk maçı oynanacak. Sivasspor kafilesi maçtan bir gün önce Priştine'ye geldi. Yarın saat 17.00’da oynanacak maç öncesi açıklama yapan Sivasspor Teknik...

Sivasspor ile Priştine futbol takımı arasında ilk defa Priştine Kent Stadı’nda dostluk maçı oynanacak. Sivasspor kafilesi maçtan bir gün önce Priştine'ye geldi.

Yarın saat 17.00’da oynanacak maç öncesi açıklama yapan Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Priştine takımı ile oynayacakları maçın bir kardeşlik maçı olacağını söyledi.

Carlos, "Taraftarlar, büyük ve keyifli maçlar izlemeye gider. Bu maç da bunlardan birisi olacak. Benim kariyerim hep galibiyet üzerinde kurulmuştu. Bir hedefim vardı o da bu dostluk maçıdır. Ayrıca, yıllardır dost olan iki ülkenin şu anda arasında oynayacakları bir kardeşlik maçıdır. Bu yüzden yarın keyfi bir maçı bekliyoruz. Bizi böyle davet ettikleri şekilde biz de kendilerini davet ediyoruz Sivas'a ve böyle bir dostluk bir maçı oynayalım." ifadelerini kullandı.

Priştine Takımı Teknik Direktörü Afrim Muçiçi ise "Bir dostluk maçı oynanacak. Ekibimizden iyi bir performans bekliyoruz. Böylece Kosova futboluna da bir katkı yapmak istiyoruz. Yarınki maçta değerlerimiz göstereceğiz" diye konuştu.

Taraftarlar, Roberto Carlos ile hatıra fotoğraf çektirdi. Priştine Kent Stadı'ndaki maçı 14 bin kişinin izlemesi bekleniyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.