Konya çiftçisi Ramazan Erkoyuncu'yu seçti! Recep Konuk büyük farkla kaybetti

Konya çiftçisi Ramazan Erkoyuncu'yu seçti! Recep Konuk büyük farkla kaybetti

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifinin 72. Seçimli Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Çiftçi kararını verdi. Seçimi, mevcut başkan Ramazan Erkoyuncu açık ara kazandı. Büyük umutlarla seçime giren Recep Konuk ve ekibi ise ciddi bir hayal kırıklığı yaşadı.

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifinin 72. Seçimli Olağan Genel Kurulu yaklaşık 20 bine yakın çiftçinin katılımıyla tamamlandı. Ramazan Erkoyuncu, Recep Konuk, Mehmet Taşpınar, Arslan Üstündağ ve Ali Turan‘ın ter döktüğü seçimin kazananı ‘Köylü Ramazan’ Ramazan Erkoyuncu oldu. Ramazan Erkoyuncu, en güçlü rakibi Recep Konuk’a büyük bir fark atarak, seçimi kazandı. Erkoyuncu cephesinde büyük bir sevinç yaşanırken, bir kesim tarafından kazanılmasına kesin gözüyle bakılan Recep Konuk cephesi de büyük hayal kırıklığı yaşadı. Konya Pancar Ekicileri Kooperatifinin 72. Seçimli Olağan Genel Kurulu’na tarihi bir katılım oldu.

OY KULLANMAK İÇİN 13 SANDIK KURULDU

Seçim için toplamda 13 sandık kuruldu. Delegelerin seçime yoğun ilgisinden dolayı sandıkların önünde uzun kuyruklar oluştu. Oy kullanmak için uzun süre sıra bekleyenler oldu. 13 sandığın hepsinde de mevcut başkan Ramazan Erkoyuncu 1. çıktı. Oy sayımı, 5 saatten fazla sürdü. Her bir sandığın sayımı ortalama 30 dakika sürdü.

ERKOYUNCU: SİZE BORÇSUZ BİR KURUM BIRAKACAĞIM

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, “Bana bu görevi tekrar layık gören değerli çiftçi kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Geçmişte sizi hiç mahçup etmedim, bundan sonrada asla mahçup etmem. Ömrümün son günlerinde bütün gücümle çalışacağım" dedi. “Geçmişte sizi hiç mahçup etmedim, bundan sonrada asla mahçup etmem” diyen Başkan Erkoyuncu, seçim sonrasında ayrıca şunları ifade etti: “Allah'a sığınarak söylüyorum bundan sonra her geçen gün iyileşeceğiz. Sayı çok önemli değil. Ben asla buradan kibirle yürümem. Diğer aday arkadaşlara karşı kafamı dik kaldırmam. Benim kimseye karşı öyle bir tavrım yoktur. Birileri benimle uğraştı cevap verdim. İrade gösterdiniz ben de o iradeye sadık kalmak zorundayım. Bana çok büyük teveccüh gösterdiniz. Bundan sonra daha çok çalışmak zorundayım. Ömrümün son günlerinde, 4 yılımda bütün gücümle çalışacağım ve sizlere tertemiz borçsuz bir kurum bırakacağız. Hepinize çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.”


-BİRİNCİ SANDIK SONUÇLARI

611 Ramazan Erkoyuncu
272 Recep Konuk
34 Ali Turan
33 Arslan Üstündağ
41 Mehmet Taşpınar

-İKİNCİ SANDIK SONUÇLARI

791 Ramazan Erkoyuncu
415 Recep Konuk
46 Ali Turan
69 Arslan Üstündağ
33 Mehmet Taşpınar

-ÜÇÜNCÜ SANDIK SONUÇLARI

966 Ramazan Erkoyuncu
479 Recep Konuk
43 Ali Turan
40 Arslan Üstündağ
86 Mehmet Taşpınar

-DÖRDÜNCÜ SANDIK SONUÇLARI

1017 Ramazan Erkoyuncu
512 Recep Konuk
52 Ali Turan
45 Arslan Üstündağ
90 Mehmet Taşpınar

-BEŞİNCİ SANDIK SONUÇLARI

993 Ramazan Erkoyuncu
550 Recep Konuk

-ALTINCI SANDIK SONUÇLARI

980 Ramazan Erkoyuncu
638 Recep Konuk


-YEDİNCİ SANDIK SONUÇLARI

1061 Ramazan Erkoyuncu
614 Recep Konuk


-SEKİZİNCİ SANDIK SONUÇLARI

1131 Ramazan Erkoyuncu

612 Recep Konuk

-DOKUZUNCU SANDIK SONUÇLARI

1225 Ramazan Erkoyuncu

670 Recep Konuk

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum