Rıza Turizm 7. tur umrecilerini yolcu etti

Rıza Turizm 7. tur umrecilerini yolcu etti

Hac ve Umrede en çok tercih edilen firmalar arasında yer alan Rıza Turizm, 7. tur umre ziyaretçilerini hafta sonu Konya Havaalanından dualarla uğurladı

Hac ve Umre’de en çok tercih edilen firmalar arasında yer alan Rıza Turizm, 7. tur umre ziyaretçilerini hafta sonu Konya Havaalanı’ndan dualarla uğurladı. 25 günlük olan Nisan turunda yer alan 250 umreci aileleriyle birlikte gecenin ilk saatlerinden itibaren havaalanına gelmeye başladı. Yusuf Ulu Hoca önderliğinde Konya’dan direkt önce Cidde ardından Mekke’ye geçecek olan umreciler, ihramlarını Konya Havaalanı’nda giydi. Oldukça heyecanlı olan umrecilerin duygulandıkları gözlerden kaçmazken yakınlarının telaşlı vedası ise ayrı bir heyecan oluşturdu. Umrecileri bu önemli seyahat öncesi yalnız bırakmayan Rıza Turizm yöneticileri umrecilerinin sağ salim gidip gelmeleri için ellerin gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Rıza Turizm Genel Müdürü Mustafa Ulu, her kafile uğurlamada ayrı bir heyecan yaşadıklarını dile getirerek, “7. tur umrecilerimizi bugün o mübarek beldelere yolcu etmenin heyecanını yaşıyoruz. 250 kişilik kafilemiz Yusuf Ulu Hoca önderliğinde dolu dolu 25 gün yaşayacak ve geri dönecekler. Her kafilenin bizim için ayrı bir heyecanı ve manevi duygusu var. Umrecilerimizle aynı heyecanı yaşamak bizleri çok daha fazla mutlu ediyor. Bizim amaç ve hedefimiz umrecilerimize unutamayacakları bir umre yaşatmaktır. Bunun için şirket olarak tüm programlarımızı yapıyoruz. Gerek burada gerekse Cidde ve Mekke’de ekip arkadaşlarımız hazır bulunuyor. Bizim yolcu ettiğimiz umrecilerimizi onlar karşılayacak ve tekrar uğurlayana dek hizmetlerini aksatmayacaklar. Çünkü biz umrecilerimizin ibadetlerini rahat bir şekilde yapmalarını istiyoruz. Umrecilerimiz 25 gün boyunca birçok önemli mekânları ziyaret edecek ve Yusuf Ulu Hocamızın bilgileri eşliğinde umrenin hazzını yaşayacaklar. Biz Rıza Turizm olarak şimdiden umrecilerimize hayırlı olsun diliyor, Allah yapacakları ibadeti kabul etsin duasında bulunuyoruz. Ayrıca bu mübarek ziyaretlerinde bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

24 Haziran’da 21 günlük ve 2 Temmuz’da 15 günlük turlarında yapılacağını söyleyen Rıza Turizm Genel Müdürü Mustafa Ulu, Ramazan ayı için de şimdiden 3 uçak doldurduklarını ve kayıt almaya devam ettiklerinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.