Rıza Çalımbay: Yeni Bir Takımız Ve İlerleyen Zamanlarda Daha İyi Olacağız

Rıza Çalımbay: Yeni Bir Takımız Ve İlerleyen Zamanlarda Daha İyi Olacağız

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yeni bir takımlarının olduğunu ve ilerleyen zamanlarda daha iyi olacaklarını söyledi.Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 2. haftasında Mersin İdmanyurdu, deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2...

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yeni bir takımlarının olduğunu ve ilerleyen zamanlarda daha iyi olacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 2. haftasında Mersin İdmanyurdu, deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli teknik adam, "Dengeli bir oyunla ilk yarıyı galip bitirdik. İkinci yarı daha fazla farklı kazanabileceğimiz bir maç vardı. Kazandığımız topları iyi kullanamadık. Maalesef bunları yapamayınca Kasımpaşa yetenekli bir takım ve bu hatalarımızı iyi kullandı. Bizim oyuna aldığımız arkadaşlardan daha çok şey bekledik, istedik ama bunu karşılayamadılar." diyerek, sözlerini şöyle noktaladı:

"İkinci yarıya başlandığında 2-0’lık avantajı değerlendirmek isterken bunu yapamadık. Özellikle ikinci yarıda fauller bize dezavantaj getirdi. Ama yine de çok zevkli bir maç oldu. Yeni bir takımız ve ilerleyen zamanlarda daha iyi olacağız."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.