Revizyon kapıda

Revizyon kapıda

Üniversitespor 2.Ligde yoluna devam etmesi durumunda takımda mücadele etmeyen ve savaşmayan oyuncularla yolunu ayıracak. Kamanlı, Onur savaşı vermeyecek oyuncunun takımda yeri yok

BEKO Basketbol Ligi’ne dramatik bir şekilde veda ederek taraftarlarını yasa boğan temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi lige devam etmesi durumunda inançlı ve mücadele eden bir takım oluşturulacak, formasının hakkını vermeyen oyuncularla yollar ayrılacak. Takımın lige devam edip etmemesi durumunda Selçuk Üniversitesi Rektörü Süleyman Okudan ile henüz bir görüşme yapmayan Üniversitespor yönetimi önümüzdeki ay  eğitim sezonunun bitmesinin ardından harekete geçirilecek, kulübün durumu, ikinci ligde mücadele edip edemeyeceği masaya yatırılacak. Sezon başında ekonomik kriz nedeniyle bir ara takımı ligden çekmeyi düşünen sarı-mavili yönetim şehrin maddi-manevi desteğini yanında göremezse, 2.ligde mücadele etmemeyi düşünüyor. Ligde bitime iki hafta kala istifa ederek şehirden ayrılan Cengiz Karadağ’ın yerine yardımcı antrenör Gökhan Güney ile devam eden yönetimin, takımın önümüzdeki sezon 2.Lig’de yoluna devam etmesi durumunda Güney ile çalışıp çalışmayacağı da belirsizliğini koruyor. Aliağa’nın ekonomik krize rağmen 8 yerli oyuncusuyla ligde kalmasını göz önünde bulunduran yönetim, önümüzdeki sezonun kadrosunu da buna göre oluşturacak. Yabancı oyuncularının çoğunun parasını zamanında ödemesine birkaçı dışında bu oyunculardan verim alamayan sarı-mavili yönetimin önümüzdeki sezon takım yapılanmasında formasının hakkını verecek, yerli oyuncular üzerinde duracağı kaydedildi.

KAMANLI: HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIK
Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı, lige veda ettikleri için üzgün olduklarını ancak 2.ligde yola devam etmeleri durumunda basketbolseverlerin sevgilisi olacak bir takım oluşturacaklarını söyledi. Bu sezonki hayal kırıklıklarının altında bazı oyunculardan beklenenden az verim almalarının etkili olduğunu ifade eden Kamanlı, “Aliağa ekonomik krize girmesine rağmen onur savaşı veren 7 oyuncusuyla ligde kalmayı başardı. Bizde ekonomik sıkıntı yaşadık ama biz de bir şeyler eksikti. Son haftada ligde kalacağına inanan ve bunun için mücadele eden oyuncu sayısı azdı. Bunun eksikliğini yaşadık ve lige veda ettik. Önümüzdeki sezon 2.Lig’de mücadele edersek onurlu, inançlı, savaşan bir takım kurarak basketbolseverlerin sevgisini kazanacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.