Refüjde uyku sefası

Refüjde uyku sefası

Konya'da araçların yoğun olarak geçtiği caddede bulunan refüjde uyuyan alkollü 2 şahıs, polisin uzun uğraşları sonunda bulundukları yerden kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, saat 05.00 sıralarında iki şahsın refüjde hareketsiz bir şekilde yattığı ihbarı üzerine polis harekete geçti. Belirtilen adrese giden polis, refüjde yatan şahısların alkollü olduğunu belirledi. Şahısları uyandırmak için önce çaba harcayan polis, ayaklarının büyük bir bölümü cadde üzerinde olan B.K'yi (47) refüje çekti. Alkollü şahsı kaldırmayı başaramayan polis, ambulans talebinde bulundu. Polisin bir ara kolundan tutarak kaldırmaya çalıştığı şahıslardan B.K.'nin başını elinin
arasına koyarak uykusuna devam etmesi ise ilginç görüntüler oluşturdu. Polisin uzun uğraşları sonucunda ayağa kalkan alkollü şahıs, diğer tarafta kendisi gibi refüjde yatan A.U.'nun (28) yanına götürüldü. Ambulans gelmeden şahısları kaldırmayı başaran polis, daha sonra şahıslara adreslerini sordu. Polislerin kendilerini evlerine götürmelerine izin vermeyen şahıslar, daha sonra birlikte evlerinin yolunu tuttu. Şahıslar için olay yerine gelen sağlık ekipleri de hiçbir müdahale yapamadan geri döndü.
İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.