Rakipler belli oluyor

Rakipler belli oluyor

Anadolu Selçukspor’un mücadele ettiği Spor Toto 2. Ligde gruplar bugün gerçekleştirilecek kura çekimi ile belli olacak.

2015-2016 sezonu Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig gruplarının kura çekimi  bugün yapılacak. TFF'nin Beykoz-Riva'da bulunan merkezindeki Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşecek olan kura çekimi, saat 14.00'te başlayacak. Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig fikstür çekimi ise grupların belirlenmesinin ardından önümüzdeki günlerde açıklanacak bir tarihte yapılacak. Anadolu Selçukspor’un mücadele edeceği ligdeki muhtemel rakipleri şu şekilde:  Manisaspor, Bucaspor, Orduspor, Tuzlaspor, Eyüpspor, Anadolu Üsküdar 1908 Spor, İstanbulspor A.Ş., Sivas Dört Eylül Belediyespor, Ankara Demirspor, Pendikspor, Ümraniyespor, Menemen Belediye, Fatih Karagümrük, Aydınspor 1923, Kartalspor, Anadolu Selçukspor, Bayrampaşa, Tokatspor, Hacettepe Spor, Keçiörengücü, Fethiyespor, Tarsus İdman Yurdu, Bandırmaspor, Hatayspor, İnegölspor, Sarıyer,  Nazilli Belediyespor, Kocaeli Birlik Spor, Diyarbakır BŞB, Mke Ankaragücü, Kırklarelispor, Pazarspor, Gümüşhanespor, Bugsaş Spor A.Ş., Kahramanmaraşspor, Tepecikspor A.Ş.       

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz  Anadolu Selçukspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. 21 Temmuz tarihinde top başı yapmayı planlayan yeşil-beyazlı ekipte kadro oluşturma çalışmaları da devam ediyor.  Yeni sezona genç ve agresif bir kadro ile girmeyi hedefleyen Anadolu Selçukspor alt yapıdan bir çok oyuncuyu da kampa götürmeyi planlıyor.

Kulüp Başkanı Önder Sami Güven görüşme yaptıkları oyuncularla tek tek prensipte anlaştıklarını ve eksik mevkiler için görüşmelerin ve çalışmaların sürdüğünü ifade etti.  Güven, “ Bilindiği üzere iki oyuncu ile ön protokol imzaladık. Sezon boyunca izlediğimiz ve kadromuza katmak istediğimiz tüm oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. Oyuncuların kulüplerine yetiştirme bedeli ödememek için ve kulübümüze en az maliyetle en iyi oyuncuları kazandırmak için çaba harcıyoruz. Şuanda  sol bek ön libero ve forvet mevkiilerine oyuncuları ile görüşmelerimiz devam ediyor. Genç bir kadro oluşturmak için yaş ve maliyet kriterlerine dikkat ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.