Rakip Erciyesspor

Rakip Erciyesspor

22 Ağustosta başlayacak lig hazırlıklarının 3. etabını Kızılcahamamda sürdüren Konyaspor, bugün Kayseri Erciyesspor ile oynayacak. Yeşil-beyazlıların son transfer bombası ise kaleci Haluk


Konyaspor hazırlık maçları serisine devam ediyor. İkinci etap hazırlık kampında, 4 takımla hazırlık maçı oynayan ve bu maçlarda Giresunspor’u 2-1 mağlup ederken, diğer maçlarda Mersin İdmanyurdu’na 1-0, Boluspor’a 3-2 ve Orduspor’a ise 2-0 yenilen Konyaspor, 5. maçını bugün yine Bank Asya 1. Liginde mücadele edecek takımlardan Kayseri Erciyespor ile oynayacak. Patalya Otel’in sahasında oynanacak olan Konyaspor-Kayseri Erciyesspor maçı saat 15.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlılar bu maçtan sonra 5 Ağustos Çarşamba günü Boluspor ve 7 Ağustos Cuma günü de Dardanelspor ile karşılaşacak.
KIZILCAHAMAM KAMPINDA YOĞUN MESAİ
22 Ağustos’ta başlayacak olan Bank Asya ligi için hazırlıklarını sürdüren Konyaspor’da bir taraftan kamp çalışmaları bir taraftan da transfer çalışmaları sürüyor. Yeşil-beyazlıların, 2009-2010 sezonu öncesinde gerçekleştirdiği üçüncü etap kap çalışmaları önceki gün Kızılcahamam Patalya Otel sahasında akşam saatlerinde yapılan antrenmanla başladı. 29 Temmuz’da sona eren ikinci etap çalışmalarının ardından iki gün izin verilen oyuncular, üçüncü etap kamp hazırlıklarına  Kızılcahamam Patalya Otel sahasında yaptığı antrenmanla start verdi.  Teknik Direktör Hüsnü Özkara gözetiminde yapılan antrenman hafif tempoda gerçekleşti. 30 dakikalık koşu çalışmasının ardından yapılan açma-germe hareketleri ile üçüncü etabın ilk çalışması tamamlandı.
Lige daha güçlü girebilmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar, dün de sabah ve öğleden sonra olmak üzere çift antrenman yaptılar. Kızılcahamam Patalya Otelde yeniden kampa giren yeşil-beyazlılar, günün ilk çalışmasını dün sabah gerçekleştirdiler. Patalya Otel sahasında Teknik Direktör Hüsnü Özkara gözetiminde yapılan antrenmana salonda çalışan Uğur Akdemir ile Koray İçten katılmadı. Düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda kaleciler, antrenör Atila Uzuncan yönetiminde çalışırken, diğer oyuncular topla koordinasyona ve çabukluğa dayalı çalışmalar yaptı. Yaklaşık 1 saat 45 dakika süren antrenman açma-germe hareketleri ile sona erdi.
KALECİ HALUK KONYASPOR’DA
Konyaspor  Transfer Komitesi, dış transferde daha öncede yeşil-beyazlı ekibin formasını giyen kaleci Haluk Tanrıseven ile her konuda anlaşmaya vararak kadroya dahil etti. Yeni sezon öncesi transfer görüşmelerini sürdüren yöneticiler, teknik ekibin raporu doğrultusunda Halukla el sıkıştı. Kartal’ın 1 Ağustos Cumartesi günü Kızılcahamam’da başlayan üçüncü etap kamp çalışmalarına katılan kaleci Haluk Tanrıseven ile 1 yıllık resmi sözleşme imzalandı. 15 Ağustos 1978 yılında Erzurum’da doğan Haluk Tanrıseven, 1998 yılında profesyonelliğe geçiş yaptığı Fenerbahçe’den sonra Anadolu Üsküdar 1908 Spor, Zeytinburnuspor, Marmaris Belediye Gençlikspor, Antalyaspor, 2005-2006 sezonunda Konyaspor, Sarıyer, Ankaraspor, Dardanelspor ve son olarak Kasımpaşaspor takımlarında forma giydi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.