Quaresma'ya Alex muamelesi

Quaresma'ya Alex muamelesi

Beşiktaş'ın portekizli yıldızı Quaresma'ya, F.Bahçe'den gönderilen Alex'e yapılan muamele yapılacak.

Quaresma ile ilgili daha fazla sorun yaşamak istemeyen Beşiktaş Yönetimi'nin önlem alacağı ve bu uygulamada ise Alex'e yapılanın aynısını yapacağı öğrenildi.

Son maçta verilen Quaresma tepkisi üzerine yönetici Tamer Kıran ile görüşen Samet Aybaba "Alanya maçında bile Quaresma'ya destek verdiler. Taraftarın bu tutumu futbolcularımı kötü etkileniyor. Trabzon derbisinde de aynı durum yaşanırsa bizim için yıkım olabilir. Önlem alalım" diye sitem etti. Kıran'ın da Aybaba'ya "İçin rahat olsun. Gerekirse o maçta Quaresma ile ilgili pankartları stada sokmayız'' yanıtını verdiği öğrenildi.

KRİZ YARATTI
Türk futbolunun önemli teknik adamlarından Yücel İldiz, Beşiktaş'ın Quaresma krizinde sıkıntılı bir süreç yaşadığını söyledi. haber1903'e konuşan İldiz, "Bir an önce bu sıkıntının halledilmesi gerekiyor. Çünkü yaşanan süreç Beşiktaş'ı hem saha içi, hem de saha dışı yoruyor" ifadesini kullandı.

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Portekizli futbolcu, menaceri Jorge Mendes'le de izleyeceği rotayı belirledi. Daha önce 3 milyon Euro'ya 2015'e kadar sözleşme uzatmayı kabul eden Q7'nin, tekrar fiyat arttırmak istemediği öne sürüldü. Bir kez daha yöneticilerle masaya oturacak olan Ricardo Quaresma, anlaşma sağlayamazsa kamuoyunu bilgilendirme adına tıpkı Alex de Souza gibi bir basın toplantısı düzenleyecek. Fikret Orman'ın açıklamalarına karşılık kendisini savunmak isteyen Quaresma'nın kaderi pazartesi günü tam anlamıyla netlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.