PTT'ye son bilet

PTT'ye son bilet

Bayıkesirspor ve Kahramanmaraşspor'dan sonra PTT 1. Lig'e yükselecek takım bugün şehrimizde oynanacak olan Hatayspor-Fethiyespor maçından belli olacak. Saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmayı İlker Meral yönetecek

Spor Toto 2. Lig play-off final maçında Hatayspor ile Fethiyespor bugün Konya'da karşı karşıya gelecek ve Spor Toto 2. Lig'den PTT 1. Lig'e yükselecek üçüncü ve son takım  belli olacak. 2. Lig play-off final maçında Hatayspor ile Fethiyespor, bugün Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem İlker Meral yönetecek. Final maçını kazanacak ekip, normal sezonu gruplarında ilk sırada tamamlayan Balıkesirspor ve Faturavizyon Kahramanmaraşspor'un ardından gelecek sezon 1. Lig'de yer alacak üçüncü ve son takım olacak. Hatayspor, play-off çeyrek finalinde Tokatspor, yarı finalinde de Bayrampaşaspor'u aynı skorla 3-1 yenerek finale yükseldi. Fethiyespor ise çeyrek finalde İnegölspor'u 1-0, yarı finalde de 2-2 biten normal süre sonrası Yeni Malatyaspor'u uzatma bölümünde 4-2 yenerek finale çıktı. Hatayspor ile Fethiyespor, ligde normal sezonda Kırmızı Grup'ta yer aldı. Sezonu Hatayspor ikinci, Fethiyespor ise beşinci sırada tamamlayarak play-off oynama hakkı kazandı. İki ekip arasında grupta yapılan maçlarda Hatayspor deplasmanda Fethiyespor'u 3-2 yendi, Hatay'daki karşılaşma golsüz sona erdi.

FETHİYE'DEN DOSTLUK MESAJI

Fethiyespor’da Bank Asya 1. Lig için geri sayım başladı. Lacivert kırmızılı ekip final maçını da kazanıp adını PTT 1. Lig’e yazdırmanın telaşında. Final maçı öncesinde yöneticiler ve teknik heyet Konya basını ile bir araya geldi. Başkan İsmail Öztürk yaptığı açıklamada, Konya’da kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade ettiler. Öztürk; “Bir takım olur ki bir başka şehirde bu kadar ilgi alaka sevgi görsün. Burada tüm Konya halkına ve eski sporcu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bize gerçekten çok iyi ağırladılar, çok sahp çıktılar. Bu da bizleri mutlu ediyor. Bundan sonrasında Konya ile aramızda çok daha iyi ve kopmaz bir bağ olacaktır. İnşallah ilerleyen yıllarda Konya’ya karşı vefamızı gösterecek durumlar olacaktır. Ben bir kez daha tüm Konya’ya teşekkür ederim.  İnşallah yakalanan başarı kalıcı olur.” dedi. 

Final maçında sportmenliğin ön planda olmasını temenni eden Öztürk, “Uzun vadeli projelerimiz vardı. İnşallah bu yıl bunlardan üst lige çıkmayı başaracağız. Şehir buna hazır, camia hazır. İnşallah şampiyonun şehrinden son şampiyon olarak ayrılırsak bunu farklı duygularla taçlandırırız diye düşünüyorum. Umarım sportmenliğin ön planda olduğu, iyi olanın kazandığı bir karşılaşma olur.  Ben kazanacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu. 

KONYA'DA YALNIZ DEĞİLİZ

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz ise 2 yıl Konya’da futbol oynadığını belirterek, eski takım arkadaşları ve Konya’nın kendilerine göstermiş olduğu samimiyetten mutlu olduklarını ifade etti. Ceviz, “Konya’da olduğumuz için çok mutluyuz. Konyaspor’un başarısını tebrik ederiz. İnşallah süper ligde daha iyi başarılar yakalar. Ben Seydişehir’de 2 yıl futbol oynamıştım. Birçok eski arkadaşımda buradalar. Kendimizi burada yalnız hissetmiyoruz. Herkese teşekkürler.” dedi.

Finale kadar önemli rakipleri alt ettiklerini belirten Ceviz, son karşılaşma için ise taraftarlarının desteklerini beklediklerini ifade etti, “Biz buraya gelene kadar iki önemli rakibi geçtik ve buraya kadar geldik. Artık finaldeyiz. Buraya kadar oynadığımız futbolla insanları etkilemeyi başardık. Birçok futbol otoritesi iyi futbol oynadığımızı ifade ediyor. İnşallah bu final maçında kazanan taraf oluruz. Biz camia olarak çok iyi kenetlendik. Final maçımıza büyük bir taraftar topluluğu gelecek. Onların desteği ile inşallah buradan şampiyon dönmek istiyoruz. Buna olan inancımız tam.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.