PTT 1. Lig niye olmasın?

PTT 1. Lig niye olmasın?

Konya Anadolu Selçukspor’da Başkan Mehmet Günbaş ligde 3. sezonlarını yaşacakları için heyecanlı olduklarını belirtirken, hedef noktasındaki soruya; “PTT 1. Lig niye olmasın?” cevabını verdi.

Yeni sezon hazırlıklarının hafta başından bu yana Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesisleri’nde sürdüğünü belirten Anadolu Selçukspor Başkanı Mehmet Günbaş; “Yeni hocamızla yeni sezonunun takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah beklentilere cevap verebilen sonuçlar alınır ve ligi arzuladığımız yerde tamamlarız” dedi.

BEKLENTİLERE CEVAP VERMELİYİZ

Ligde üçüncü sezonu yaşayacak olmaktan dolayı ayrı bir heyecan yaşadıklarını kaydeden Başkan Mehmet Günbaş açıklamasında şunları dile getirdi; “İnşallah yeni sezon Konya Anadolu Selçukspor’umuza, Konyaspor’umuza hayırlar getirmesini diliyorum. Güzel sonuçlar alınır ve beklentilere cevap verebilen bir takım olarak sezonu arzuladığımız yerde bitiririz. En büyük temennimiz bu.” dedi. 

EKSTRA TRANSFERLER OLABİLİR

Transferi büyük oranda tamamladıklarını belirten Başkan Günbaş, eksik kalan noktalara ise ayrıca transferler yapabileceklerini ifade etti, “Takımımız antrenmanlarını sürdürüyor. Zafer Turan hocamızla birlikte daha önceki sezonlardan edindiğimiz tecrübelerle transferin yüzde seksenini tamamladık. Temmuz ayının sonuna kadar Konya’da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sonrasında Kızılcahamam kampı başlayacak. Kamp döneminde eksik görülen mevkilere birkaç takviye daha yapabiliriz. Sakatlık olmadan hayırlı bir sezon geçirmeyi diliyoruz.”

İLK GÜN YANIMIZDAYDILAR, ŞİMDİ YOKLAR

Spor Toto 2. Lig’de 3. sezonlarını yaşadıkları için heyecanlı olduklarını belirten Mehmet Günbaş,  maddi açıdan ise yalnız bırakıldıklarının altını çizdi. Günbaş, “Açıkçası üçüncü sezonumuz ve artık bu ligde tecrübe kazandık. İlk yılımız ile bu günümüz arasında ciddi farklar var. Ancak o günden bu güne maddi kayıplarımız var. Beklentilerimiz, istediklerimiz düşüncelerimiz kulüp adına maddi açıdan artı değer kazanmadı. Keşke ilk gün yanımızda olanlar bu günde olsa. Ancak bu gün maddi açıdan yalnız durumdayız. Bunun ötesinde beklentilerimiz yüksek. PTT 1. Lig niye olmasın? Bizim şampiyonluğa oynayan takımlardan eksiğimiz yok artılarımız var. Birlikteliğimiz, beraberliğimiz, birçoğunda olmayan tesislerimiz ve inancımız var. Ancak maddi açıdan geride kalmış durumdayız. Biz iyi çalışıp sezona iyi başlayıp sonunda gülen taraftar olmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.