Provadan gol sesi çıkmadı

Provadan gol sesi çıkmadı

Yeni sezonda TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Bolu kampının 3. etabına hazırlık maçları ile devam ediyor. 2

1 Ağustos’ta tamamlayacağı kamp çalışmaları içerisinde Denizli Belediyespor’un organize ettiği turnuvaya katılan yeşil-beyazlılar ilk maçını geçtiğimiz gün Turgutluspor ile Bolu Termal Otel’in sahasında karşı karşıya geldi. Ligin ilk maçını da Turgutlu ile oynayacak olan yeşil-beyazlılar, prova niteliği taşıyan maçta 0-0 berabere kaldı.

Kamp sonuna kadar iki karşılaşma daha yapacak olan Konya Şekerspor, yarın Gebzespor ile 21 Ağustos’ta ise Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Turgutlu maçının ardından çalışmalarına devam eden yeşil-beyazlılar dünü çift idmanla tamamladı. Sabah saatlerinde kros ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren yeşil-beyazlılar, akşam saatlerinde topla yaptığı çalışma ile antrenmanlarını noktaladı. Bugün tek idman yapacak olan temsilcimiz, Gebze maçı için dinlenmeye geçecek.

Sakarya maçın ardından kamp çalışmalarını noktalayacak olan yeşil-beyazlılar, Konya’ya dönecek ve iki gün izin yapacak. 24 Ağustos’ta Lig hazırlıklarına başlayacak olan Şekerspor, Recep Konuk Tesisleri’nde ilk çalışmasını yapacak. Turgutluspor maçının hazırlıklarını Konya’da tamamlayacak olan temsilcimiz lig hazırlıklarını da bitirmiş olacak.

Şekerspor Tenkit Direktörü İsmail Kartal, Turgutlu karşısına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktı. Ayrıca Şekerspor’un alt yapısında bulunan ve geçtiğimiz gün Bolu kampına katılan Aykut, Emincan, Mustafa Yurdakul ve Oğuz gibi genç yeteneklerin bu maçta forma giydi. Ayrıca Gürsel, Anıl, Serken, Turgay, Onur, Samet Gören, Samet Maviş, İshak, Murat, Cafercan, Melih, Mert, Kadir, Engin, Rıdvan, Muhammet Reis ve Evren’de yeşil-beyazlıların kadrosunda yer aldı.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal ise 2. kamp dönemi boyunca oynadıkları turnuva maçlarında iyi futbol ortaya koyduklarını söyledi. Adıyaman, Sakaryaspor ve Gebze maçlarında performansları ve aldıkları skorlarla tüm camiayı sevindirdiklerini ifade eden Kartal; “Dün gençlerle çıktığımız Turgutlu maçında da iyi bir futbol ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Denizli Belediyespor’un organize ettiği turnuvanın sonuna kadar kaliteli futbolumuzu sergilemeye devam ederek lig öncesinde moral bulmak istiyoruz. Her geçen gün daha iyi bir performans çizgisi yakalıyoruz. Lige kadar daha iyi olacağımıza ve hazır duruma geleceğimize inanıyorum. Ayrıca lig hazırlıklarına başladığımız ilk dönem itibari ile takımdan giden ve aramıza yeni katılan birçok yeni futbolcumuz oldu. Eski ve yeni futbolcuların kaynaşmasını sağlamak adına iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Ayrıca yeni bir takım olmanın getirdiği uyum sorununu çok kısa bir sürede aştığımız için oldukça mutluyum. Önümüzdeki bir hafta içinde oynayacağımız maçlarla son durumumuzu görme imkanımız olacak. Buda takım için iyi bir artı olacak. İnşallah kamp döneminin sonuna kadar çok daha iyi bir ekip oluruz” dedi.

Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, kamp döneminin çok iyi geçtiğini ve her hangi bir problemlerinin olmadığını söyledi. Şu ana kadar oynadıkları hazırlık maçlarında iyi bir performans ortaya koyduklarını ve Adıyamanspor turnuvasında kazandıkları kupa ile moral bulduklarını ifade eden Erence; “Bolu kampının ilk iki bölümü takımımız için gayet olumlu bir şekilde sonuçlandı. Özellikle uyum sorununu çok kısa bir sürede aşmamız bizim için çok önemli bir avantaj oldu. Artık hazırlıklarımızı lige yönelik sürdüreceğiz. İnşallah şu ana kadar gösterdiğimiz performans lige de yansır. Grubumuzda birbirinden güçlü ekipler bulunuyor. Tüm gruplar içerisinde yapılan değerlendirmeler sonucunda yorumlar bu şekilde gelişti. Ancak biz artık tecrübe kazanmış bir ekibiz. Lige ağırlığımızı koyacak güçte bir takımız. Bunu da futbol olarak lige yansıttığımızda başarılı neticeler alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.