Protokol sahaya indi

Protokol sahaya indi

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ile İlçe Belediye Başkanları, Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar ve yöneticilerin mücadelesini Vali Doğanın da içinde bulunduğu takım 6-3 kazandı

Ve Konya’yı yönetenlerle Konyaspor’u yönetenler sahaya indi. Başka bir deyişle, ‘futbol topu’ denilen sihirli meşin yuvarlak, hem şehrin valisini hem de belediye başkanlarını arkasından koşturmayı bildi. Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Teknik Heyetin, önerisiyle gerçekleşen organize Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde gerçekleşti. Karşılaşmayı Vali Aydın Nezih Doğan, protokol üyeleri ve Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar'ın yer aldığı yeşil takım 6-3'lük skorla kazandı.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nizde oynanan gösteri maçında Vali Aydın Nezih Doğan, Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Memiş Kütükçü, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız, Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Karapınar, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkan Yardımcısı Necip Çimen'in yanısıra Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ve yönetim kurulu üyeleri ile Teknik Direktör Hüsnü Özkara ve antrenörler forma giydi.

Vali Aydın Nezih Doğan, Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Memiş Kütükçü, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız, Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Karapınar, Yöneticiler Güven Öten, Ekrem Coşkun, Cengiz Yönet, Necip Özova ve kalecimiz Haluk Tanrıseven'in yer aldığı Yeşil Takım, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Yöneticiler Mehmet Ali Acar, Hasan Kulaksız, Mustafa Küçüksöker, Celaettin Çakıcı ve Hüsnü Özkara ile antrenörler Atila Uzuncan, Muharrem Aydın, Yücel Altınışık ile Menajer Mustafa Eraydın'ın forma giydiği Turkuaz Takımı 6-3'lük skorla mağlup etti. 40 dakika üzerinden oynanan maçta yeşil takımın gollerini Bahattin Karapınar (3), Memiş Kütükçü (2) ve Bahri Karapınar atarken, turkuaz takımın gollerini Mustafa Küçüksöker (2) ve penaltıdan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.