Prof. Dr. Caner Arabacı, sevenlerinden dua bekliyor

Prof. Dr. Caner Arabacı, sevenlerinden dua bekliyor

KTO Karatay Üniversitesi Tarih Bölümü Akademisyenlerinden Prof. Dr. Caner Arabacı, koronaya yakalandı.

KTO Karatay Üniversitesi Tarih Bölümü Akademisyenlerinden Prof. Dr. Caner Arabacı, koronaya yakalandı. 1 haftadır Meram Devlet Hastanesi’nde tedavisine devam edilen Prof. Dr. Caner Arabacı, sevenlerinden ve öğrencilerinden dua bekliyor. Merhaba Gazetesi olarak bizler de Prof. Dr. Caner Arabacı’ya Allah’tan acil şifalar dileriz.

CANER ARABACI KİMDİR?
Akademisyen, Araştırmacı-Yazar Prof. Dr. Caner Arabacı, 1954 yılında Konya'nın Beyşehir ilçesinin Yeşildağ kasabasında doğdu. İlkokulu aynı kasabada 1960-65 arasında okudu.  Arabacı, 1976 yılında Selçuk Eğitim Enstitüsü'nü bitirdi. Üniversiteden mezun olduktan sonra bir süre İstanbul'da gazetecilik yaptı.
1977 yılı sonunda Konya Endüstri Meslek Lisesinde tarih bölümü olarak göreve başladı. Konya'nın muhtelif okullarında öğretmenlik yapan Caner Arabacı¸ 1990 yılında yüksek lisansını tamamladı.
1997 yılında doktorasını bitirerek Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümüne öğretim üyesi olarak görev başlayan Arabacı, Üniversite Televizyonu'nda “Geçmişten Günümüze”¸ “Cumhuriyet'e Doğru”  programını hazırladı. Ayrıca pek çok panel veya kongrede tebliğler verdi. Selçuk Üniversitesi Beyşehir Meslek Yüksek Okulunda müdür olarak 3 yıl görev yaptı. Arabacı'nın Anamas, Kervan, Konya, Lider Türkiye, Lonca, Meram, Selçuk İletişim, Yeni İpek Yolu, Yeşildağ, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dergisi, Yarınlar İçin Düşünce Dergisi, Stratejik Düşünce gibi dergilerde; Bizim Anadolu, Konya Postası, Yeni Konya, Merhaba, Memleket gibi yerel ve ulusal gazetelerde, çoğu internet portalında inceleme, araştırma, deneme türü yazıları yayımlandı. Evli ve sekiz çocuk babası olan Arabacı, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Türkiye Cumhuriyeti Tarihi anabilim dalı bölümünde görev yaptı. Arabacı, emekli olduktan KTO Karatay Üniversitesi’nde görev yapmaya başladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum