Prandelli: Hedefimiz Galatasaray'a 4. Yıldızı Taktırmak

Prandelli: Hedefimiz Galatasaray'a 4. Yıldızı Taktırmak

Kayseri Erciyesspor galibiyeti sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, rakip karşısında önemli olanın kazanmak olduğunu ifade ederek, hedeflerinin Galatasaray'a dördüncü yıldızı taktırmak olduğunu söyledi. Süper Lig Süleyman...

Kayseri Erciyesspor galibiyeti sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, rakip karşısında önemli olanın kazanmak olduğunu ifade ederek, hedeflerinin Galatasaray'a dördüncü yıldızı taktırmak olduğunu söyledi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 5. haftasında Galatarasay, Kayseri Erciyesspor'a konuk oldu. Galatasaray, karşılaşmayı 2-1 kazandı. Maçı değerlendiren Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, bugün futbolcularının karakterlerini sahaya yansıttıklarını söyledi. Fiziki açıdan da çok ileriye gittiklerini gösterdiğini belirten Prandelli, "Bugün iyi oynadık. Futbolumuzu daha da gelişeceğimizi biliyorum. Zor maçtı ama kazandığımız için mutluyum." dedi.

Maç sırasında futbolculardan daha agresif olduğuyla ilgili bir soru üzerine de Prandelli, "Bazı durumlarda agresif oynadık. Geriye kaçmadık. Topa önde bastık. Böyle durumlarda rakibi yavaşlatırsınız. Önde basmazsanız rakip her zaman seni 80 metre koşturur. Bugün en önemlisi kazanmaktı." dedi.

"Galatasaray camiasına şampiyonluk sözü veriyor musunuz?" şeklindeki bir soruya da Prandelli, "Ben bu görevi kabul ettiğimde bu hedefle geldim. Dördüncü yıldız için her gün çalışacağız. Şampiyonlar Ligi arenası her zaman zor bir arena. Galatasaray Avrupai bir takım, inşallah bu zorlukları aşacağız. Takımda bu kalite var. Sorunlarımızı aşacağız." cevabını verdi.

"Takım hücumda organize olamıyor mu?" şeklindeki eleştiriye de Prandelli, "Baktığımızda 3 tane karşı karşıya pozisyonumuz vardı. Kornerden de gol atabilirsiniz. Ama baktığımızda maç içinde çok değişik pozisyonlar görebilirsiniz. Bugün tek forvetle oynamayı düşündük. Taktiksel değişikliklere her zaman hazır olmak gerekiyor." dedi.

KAYSERİ ERCİYES CEPHESİ ÜZGÜN

Kayseri Ercisesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, sahada istedikleri oyunu oynayamadıklarını ve üzüldüklerini söyledi. Bayramda mutlu olmak istediklerini belirten Korkmaz, "Ama maalesef maçın sonunda üzüldük. İlk yarı zaman zaman oyun üstünlüğü bizdeydi. Zaman zaman da rakipte. İstediğimiz oyunu bir türlü sahaya yansıtamadık. Özellikle golü yedikten sonra oyundan koptuk. Maçı 2-1'e getirince biraz ümitlendik ama zaman yetmedi. Üzgünüz." dedi.

Bir soru üzerine de Korkmaz, "Zaman zaman kayıplar olacak. Biz şampiyonluğa oynamıyoruz. Ben iç sahada kaybettiğimize üzülüyorum. Çok önemli oyuncumuz eksik. Zua'yı inşallah Gençlerbirliği maçında sahada göreceğiz. Yedek kulübesinden uyarıyoruz ama olmuyor. Önlem alacağız." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.