Prandelli: Büyük Bir Takımın Agresif Bir Karaktere Sahip Olması Gerekiyor

Prandelli: Büyük Bir Takımın Agresif Bir Karaktere Sahip Olması Gerekiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, büyük bir takımın büyük bir karaktere sahip olması gerektiğini bunu da takımda kendisinin çıkaracağını söyledi.Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Eskişehirspor'la 0 - 0 berabere kalan Galatasaray'da...

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, büyük bir takımın büyük bir karaktere sahip olması gerektiğini bunu da takımda kendisinin çıkaracağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Eskişehirspor'la 0 - 0 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Prandelli, "İlk düşüncem daha çok çalışmamız gerektiğini öngörüyor. Çünkü ben futbolu kendi bildiğim gibi daha çok çalışmamız gerektiğini biliyorum. Agresif açıdan da biraz daha çok çalışmamız gerekiyor. Oyun hızını da biraz arttırmamız gerekiyor. Oyunun temposunu da yüksek tutmamız gerikyor; ama en önemlisi maç esnasında biraz daha organize olmamız gerekiyor. Son pası yapmakta biraz güçlük çektik. Maç esnasında oynarken konsantrasyonu yüksek tutmamız gerekiyor. Çünkü bazı takımlar daha organize olabiliyor ve bu da bizim işimiz olacak." şeklinde konuştu.

Hollandalı yıldız futbolcu Sneijder'i oyundan almasıyla ilgili bir soruya Prandeli, "Bugün Sneijder değil de herkes biraz ağır kalıyordu oyunda. Sneijder'in oynamasını istiyoruz; ama biliyoruz ki bacaklarındaki dakika bir saat şu anda. Yavaş yavaş kondisyon almasını sağlaycağız. En önemlisi ama sadece Sneijder'in değil herkesin oyunda biraz daha hızlı olması gerekiyor. Bunun için çalışacağız." cevabını verdi.

İtalyan teknik direktör, sahanın en hırslı isminin kendisi olduğu yönündeki bir yoruma da "Büyük bir takımın büyük bir karaktere sahip olması gerekiyor ve bu agresif karakteri de benim çıkarmam gerekiyor. Bunu başaracağım." karşılığını verdi.

Melo'nun cezasıyla ilgili de Prandelli, şöyle konuştu: "Melo ile ilgili de bu hukuki kararı tartışamaycağız. Herkesin bildiği bir şey var. Melo'nun yazmış olduğu bir twitt değildi. Retweet ettiği bir twitti. Bu ceza biraz ağır oldu."

Şampiyonlar Ligi'nde hafta içi Anderlecht maçında istenilen karakteri ortaya çıkarıp çıkarmayacağı şeklindeki bir soruya da Prandelli, "Kesinlikle çok gelişeceğiz, çünkü taraftarımız bizimli olacak. Herhangi bir şekilde karaktersel bir sorun yaşayan bir futbolcu varsa taraftarımız sayesinde yüksek performans gösterecek." şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.