Potada kadınlar Konya'da kapışacak

Potada kadınlar Konya'da kapışacak

Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupasında bu sezon ilk kez gerçekleştirilecek olan eleme turu müsabakaları12-13-14 Ekim tarihlerinde Konya ile birlikte Kütahya ve Ordu'da yıpalacak.

Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası’nda bu sezon ilk kez gerçekleştirilecek olan eleme turu müsabakaları12-13-14 Ekim tarihlerinde Konya ile birlikte Kütahya ve Ordu'da yıpalacak. 12-13-14 Ekim tarihlerinde Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Spor Salonunda oynanacak olan Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası Elemeleri’nde Kayseri Kaski, Canik Belediye, Beşiktaş ve Samsun Besketbol takımları mücadele edecek.

Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası’nda B grubu maç programları şöyle;  12 Ekim Cuma 17.00 Kayseri KASKİ–Canik Belediye, 19.15 Samsun Basketbol–Beşiktaş 13 Ekim Cumartesi 17.00 Beşiktaş–Kayseri KASKİ, 19.15 Canik Belediye–Samsun Basketbol 14 Ekim Pazar 17.00 Kayseri KASKİ–Samsun Basketbol, 19.15 Beşiktaş–Canik Belediye. Yarın organizasyonun düzenleneceği illerde TBF yetkilileri ile gruplarda yer alan takımların temsilcilerinin katılacağı basın toplantıları düzenlenecek.  Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 2011-2012 sezonunda normal ligi ilk 2 sırada tamamlayan Fenerbahçe ile Galatasaray, Türkiye Kupası statüsüne göre eleme turunda yer almayacak ve Ocak ayında yapılacak 8’li finale direkt katılacak. Eleme turu müsabakalarınaBeşiktaş, Botaş, Canik Belediye, Ceyhan Belediye, Edremit Belediye, Homend Antakya Belediye, Kayseri Kaski, Mersin Büyükşehir Belediye, Samsun Basketbol, Ted Ankara Kolejliler, Tarsus Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi B.G.D.takımları katılıyor.

12 takımın dörderli 3 gruba ayrılacağı eleme grubu müsabakaları tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Spor Toto Türkiye Kupası 8’li Finali, eleme müsabakaları sonunda gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar ile Fenerbahçe ve Galatasaray’ın katılımıyla oynanacak. Final maçları 2-6 Ocak 2012 tarihleri arasında daha sonra duyurulacak bir il merkezinde yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.