Portolu Djalma T.Konyaspor'da

Portolu Djalma T.Konyaspor'da

Transferin son gününde bombayı patlatan Torku Konyaspor yönetimi, Porto'lu Djalma ile 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzaladı. Torku Konyaspor basın sözcüsü Güven Öten, takıma önemli bir oyuncu kazandırdıklarını söyledi

Spor Toto Süper Lig'de iyi bir yer edinebilmenin çabasını gösteren  temsilcimiz Torku Konyaspor transferin son gününde  yaptığı transferlerle gündeme bomba gibi düştü. Yeşil-beyazlılar, dün saat 17.00 sıralarında  transfer  bombasını Porto'lu Djalma Campos ve Fransa doğumlu Portekiz vatandaşı olan Bulgaristan Süper Lig takımlarından Levski Sofya'nın 30 yaşındaki tecrübeli oyuncusu Cristovao da Silva Ramos ile patlattılar

Torku Konyaspor'lu yöneticiler, geçen sezon Kasımpaşa'da kiralik oynayan Djalma ile 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzaladılar. Cristovao da Silva Ramos ile de 1 yıllık sözleşme imzaladılar. Portekiz’i Avrupa Kupaları'nda temsil eden Porto’da forma giyen 26 yaşındaki Angola asıllı Djalma Campos sağ kanatta çizgiyi boydan boya kullanıyor ve forvet hattında görev yapıyor. Porto'lu genç oyuncu geçtiğimiz sezon Süper Lig'de mücadele eden  Kasımpaşa’da kiralık olarak forma giymiş ve oynadığı süre içinde başarılı bir performans sergilemişti. Çok yönlü oynayan, önemli  meziyetlere sahip olan ve  iki ayağını da iyi kullanabilen oyuncunun Torku Konyaspor’a katkı koyması bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekibin uzun uğraşlar sonucunda takıma kazandırdığı genç futbolcu geçen sezon kiralık olarak Kasımpaşa forması giymişti.  26 yaşındaki Djalma Campos, ligin sonlarına doğru sakatlıklardan dolayı fazla süre alamamıştı. Porto'lu oyuncu, Kasımpaşa forması ile 22 karşılaşmada 3 gol atıp, 9 golün de asistliğini yapmıştı.

ÖTEN: SÜPER TRANSFER

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Djalma'nın çok önemli bir transfer olduğuna dikkat çekerek, bu oyuncunun yeşil-beyazlı takıma yüzde 100 katkı koyacağını belirterek, “Transfer sezonunun en önemli işlerinden birini yaptık” dedi.
Gekas'ın transferinin de bir anlam kazandığını bildiren Öten, “Gekas'ın leblebi gibi goller atması için böyle bir oyuncuya ihtiyaç vardı, dolayısıyla da Djalma'nın isabetli bir transfer olduğunu düşünüyorum. Çünkü, Gekas'ı topla buluşturacak olan oyuncu sayımız Djalma ile daha da zenginleşti. Biz bu oyuncudan büyük beklenti içindeyiz. Konyaspor'a hayırlı olsun” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.