Polise Yönelik Operasyonda Bir Tahliye

Polise Yönelik Operasyonda Bir Tahliye

Selam terör örgütü soruşturmasında görev aldığı için tutuklanan polislerden Ramazan Bolat, serbest bırakıldı. Polise yönelik sahur operasyonda gözaltına alınan komiser Ramazan Bolat, ilk gözaltıda ifadesi alınamadığı için serbest...

Selam terör örgütü soruşturmasında görev aldığı için tutuklanan polislerden Ramazan Bolat, serbest bırakıldı.

Polise yönelik sahur operasyonda gözaltına alınan komiser Ramazan Bolat, ilk gözaltıda ifadesi alınamadığı için serbest kalmıştı. Daha sonra hakkında yakalama kararı çıkarılan Bolat teslim olduktan sonra tutuklanmıştı.

Özel hayatın gizliliğini ihlal iddiasıyla tutuklanan Bolat’ın aylık tutukluluk incelemesini yapan 2. Sulh Ceza Hakimliği suçun vasfı, cezanın ön görülen alt ve üst sınırı dikkate alındığında tutuklu kaldığı süre itibariyle tahliyesine karar verdi.

Bolat, İstanbul’da polise yönelik operasyon kapsamında tutuklananlardan ilk tahliye edilen oldu. 17 ve 25 Aralık yolsuzluk soruşturması ile Selam dosyasında görev alan polislere yönelik 3 ayrı soruşturmada tutuklu sayısı 51’e düştü.

Bolat ile aynı gün tutuklanan ve tutukluluk incelemeleri yapılan Kürşat Durmuş ve Osman Özgür Açıkgöz’ün üzerlerine atılı casusluk suçlamasının vasfı dikkate alınarak tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.