Play-Off maçları Ankara’da oynanacak

Play-Off maçları Ankara’da oynanacak

TFF 2.Lig 3.Grupu şampiyon bitiren temsilcimiz Şekersporda nefesler tutuldu. Bucaspor ve Mersin İdmanyurdundan sonra Bank Asya 1.Ligine yükselen üçüncü takım olmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar rakipleriyle Ankarada karşılaşacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden duyurulan haberde, play-off maçlarının Ankara’da oynanacağı müsabakaların fikstür çekimi ve tarihlerinin daha sonra açıklanacağı bildirildi.
Play-Off hazırlıklarını Recep Konuk Tesisleri’nde taktiksel ağırlıklı bir idmanla sürdüren yeşil-beyazlılarda oyuncuların neşeli ve hırslı oldukları belirtildi. Play-Off’larda Dardanelspor, Denizli Belediyespor, Trabzon Karadenizspor, Şanlıurfaspor, Tokatspor, Tarsus İdmanyurdu ve Çorumspor takımlarıyla mücadele edecek yeşil-beyazlılar, rakipleriyle tek maçlık eleminasyon sistemine göre karşılaşacak.
İki sezondur yaşadığı başarılarla spor kamuoyunda adından söz ettirerek Konya’nın gururu olan yeşil-beyazlılar Ankara’da oynanacak maçlarda rakip kim olursa olsun önce finale çıkıp ardından Bank Asya’ya yükselmeyi hedefliyor.
Geçen yıl Konya’da oynanan Play-Off maçlarında Adana Demirspor’u finalde yenerek Bank Asya 1.Lig’e yükselen Güngören Belediyespor’un başarısını düşünerek Play-Off maçlarına konstantre olan Şekersporlu oyuncuların Konya’ya yeni bir tarihi başarı yaşatmak için kenetlendikleri bildirildi.
ERENCE: BANK ASYA İÇİN KENETLENDİK
Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Bank Asya 1.Lig’e yükselmek için camia olarak kenetlendiklerini söyledi. Takımda bu hedef için havanın çok iyi olduğunu vurgulayan Erence, “Bank Asya’ya yükselebilmek için diğer takımlar kadar şansımız var. Hatta onlardan bir adım önde olduğumuzu düşünüyorum. İlk defa yükseldiğimiz TFF 2.Lig’de iyi bir mücadele sergileyerek ligi istediğimiz yerde bitirdik. Sezon başındaki hedefimize baktığımızda ligi tanımak vardı. Ancak saha içi sonuçlar ve hocamızın vizyonu, ara transferde alınan oyuncuların takıma uyum sağlaması bizi bir anda Bank Asya hedefi için iddialı hale getirdi. Şu anda bakıldığında Bank Asya için önümüzde 3 zorlu doksan dakika var. Bu maçları geçerek Bank Asya’ya yükselmek istiyoruz. Rakiplerimiz de en az bizim kadar iddialı. Ancak biz kim gelirse gelsin bir üst lige yükselme inancındayız. Hiçbir rakibimizden çekinmiyoruz. Umarım Ankara’da oynanacak maçlarda mutlu sona ulaşırız” diye konuştu.
KARTAL: BİZ EN RAHAT TAKIMIZ
Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Play-Off maçlarında üzerinde baskı olmayan tek takımın Şekerspor olduğunu söyledi. Şekerspor ile anlaştığında Bank Asya 1.Lig hedefini 3 yıla yaydıklarını ancak ligdeki olumlu havanın kendilerini play-off maçlarına taşıdığının altını çizen tecrübeli çalıştırıcı, “Bank Asya’ya yükselmeyi gönülden istiyoruz. Ancak bu, bizim bu sezon olmazsa olmaz hedefimiz değil. Şekerspor sezon başında sıkıntılı bir durumdaydı. Ben takımla anlaştığımda uzun vadede Süper Lig’i hedeflemiştik. Ancak saha içinde alınan sonuçlar, transferlerin uyumu, oyuncularımızın hırsı Bank Asya için bizi umutlandırdı.Play-Off’larda sonuna kadar bir üst ligi zorlayacağız ama olmazsa bu hedefimizi önümüzdeki sezon düşüneceğiz. Diğer 7 takıma baktığımızda en rahat takım biziz. Çünkü biz bir üst lige çıkma şansını son maçta yitirmedik. Sezon içinde aldığımız sonuçlarla buraya kadar geldik. Oyuncularım rahat. İyi futbolun yanında futbol şansı da bizim yanımızda olursa umarım Bank Asya’ya yükseliriz” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.